Dragons' Den: Από το 1.000.000 ευρώ έριξε τα λιγότερα χρήματα - Ο πιο εγκρατής επενδυτής

Το ποσό που έδωσε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Dragons' Den: Από το 1.000.000 ευρώ έριξε τα λιγότερα χρήματα - Ο πιο εγκρατής επενδυτής

Το βράδυ της Παρασκευής 7/4 προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο του Dragons’ Den με τους Χάρη Βαφειά, Λέων Γιοχάη, Πολ Ευμορφίδη, Λιλή Περγαντά και Μαρία Χατζηστεφανή να αποχαιρετούν το τηλεοπτικό κοινό αλλά και τους εν δυνάμει επενδυτές (δείτε εδώ το αντίο του Τανιμανίδη).

Μπορεί το όλο concept να φάνηκε λίγο ιδιαίτερο και καινούργιο στο ελληνικό κοινό, ωστόσο ο ΑΝΤ1 έχει ανακοινώσει ήδη, πως το πρόγραμμα έχει πάρει το πράσινο φως για του χρόνου, αφού έχουν ανοίξει οι δηλώσεις συμμετοχής.

Ο επιχειρηματίας που επένδυσε το μικρότερο ποσό στο Dragons' Den

Συνολικά έχει γίνει γνωστό, πως επενδύθηκαν 1.000.000 ευρώ με το Χάρη Βαφειά συγκεκριμένα να είναι ο πιο εγκρατής επενδυτής σε σχέση με τους άλλους 4, αφού επένδυσε 85.000 ευρώ σε 4 ιδέες από αυτές, που του παρουσιάστηκαν στο πλατό.

Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη για το τέλος του Dragons' Den

Ο Σάκης Τανιμανίδης, αποχαιρέτησε το όλο εγχείρημα μιας και αποτελεί δική του ιδέα και μάλιστα είναι γνωστό, πως έχει αγοράσει τα δικαιώματα της παραγωγής, που προβλήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα (δείτε εδώ πως τα πήγε σε τηλεθέαση το τελευταίο επεισόδιο).

Μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε ο παρουσιαστής το Σάββατο 8/4 στο instagram θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματά του για το show, καθώς και να υπενθυμίσει, πως αναμένεται να το δούμε και του χρόνου στους δέκτες του ΑΝΤ1.

«Χθες ολοκληρώθηκε η 1η σεζόν του "Dragons Den" στην Ελλάδα…το Όραμα έγινε Πραγματικότητα!
Η αλήθεια είναι ότι είμαι χαρούμενος απλά και μόνο που μπορώ και γράφω ότι αυτό το σόου επιχειρηματικότητας και καινοτομίας ήρθε...."στην Ελλάδα"!

Ευχαριστώ έναν-έναν όλους τους καταπληκτικούς μας Dragons, που όχι μόνο ενίσχυσαν τόσους επιχειρηματίες, αλλά με την φλόγα τους και τις business γνώσεις τους βοήθησαν στο να μπει λιγάκι παραπάνω το μικρόβιο της επιχειρηματικότητας στην νέα γενιά που παρακολούθησε το σόου. Τελικά αυτή η εκπομπή αποδεικνύει ότι με έξυπνες ιδέες, αρκετή δουλειά και πάνω από όλα αποφασιστικότητα, ακόμη και τα πιο τρελά όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Ευχαριστώ τον ANT1 που μοιράστηκε αυτό το όραμα. Ιδιαίτερα όλη την ομάδα παραγωγής και τον @iskasm, για την άψογη εκτέλεση του project! Στην φιλοσοφία των startups κι εμείς, θα συνεχίσουμε για το scale up...και θα σας δούμε του χρόνου! Μη σταματήσετε ποτέ να κυνηγάτε τα όνειρα σας…», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης.