«Σε όλη μου τη ζωή...» - Η πρώτη ανάρτηση του Μπόρις Κλέιμαν μετά την έξοδό του από τη φυλακή

Δηλώνει αθώος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Boris Kleyman
Instagram / Boris Kleyman

Ελεύθερος αφέθηκε ο Μπόρις Κλέιμαν μετά την απολογία του, ο οποίος να υπενθυμίσουμε κατηγορείται για βιασμό μιας μαθήτριας από το Βέλγιο (δείτε εδώ πλάνα από το μπαρ).Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο κατηγορούμενος, ο οποίος αρνείται την αξιόποινη πράξη που του αποδίδεται, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της καταβολής εγγύησης 20.000 ευρώ.

Ο γνωστός τερματοφύλακας μάλιστα, λίγες ώρες με την απόφαση, προχώρησε στην πρώτη ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, τονίζοντας πως είναι αθώος και πως δείχνει να έχει πίστη στην ελληνική δικαιοσύνη.

Παράλληλα, ζήτησε από τα μέσα ενημέρωσης να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικά στις αναφορές τους γύρω από το εν λόγω θέμα.

Η πρώτη ανάρτηση του Μπόρις Κλέιμαν μετά την έξοδό του από τη φυλακή

«Οι κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί σε βάρος μου είναι εντελώς ψευδείς και αβάσιμες. Έχω συνεργαστεί πλήρως με τις ελληνικές Αρχές και είμαι βέβαιος ότι η επιμελής εργασία τους θα φέρει την αλήθεια στο φως.

Ζητώ ευγενικά από τα μέσα ενημέρωσης να είναι προσεκτικά στις αναφορές τους και να αποφύγουν να βλάψουν περαιτέρω τη φήμη μου και να αυξήσουν τον πόνο που έχει προκληθεί στα μικρά παιδιά μου και στην αγαπημένη μου σύζυγο. Σε όλη μου τη ζωή ως επαγγελματίας αθλητής, γιος, πατέρας και σύζυγος, έχω σεβαστεί κάθε συνάνθρωπο και ιδιαίτερα κάθε γυναίκα σε όλο τον κόσμο» γράφει στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Μπόρις Κλέιμαν.

«Όλοι θα δουν ότι δεν έκανα τίποτα», φέρεται να δήλωσε μάλιστα ο ίδιος λίγο πριν την έναρξη της εξέτασής του από τον ανακριτή. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής έφτασε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης στον ανακριτή, όπου και έδωσε εξηγήσεις για τις βαριές κατηγορίες που του προσάπτονται.

Η Ελίνα Θειακοδημήτρη, δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, μιλώντας στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA, σημείωσε πως στον πελάτη της αποδίδεται «το αδίκημα σε γενετήσια πράξη χωρίς συναίνεση, όχι βιασμός».

«Όπως έχει δηλωθεί και από τον κ. Παπαδόπουλο, σε πολύ λίγες ώρες θα κατατεθούν στον ανακριτή η απολογία του. Αρνείται πλήρως όλες τις κατηγορίες. Του αποδίδεται αδίκημα με γενετήσια πράξη χωρίς συναίνεση, όχι βιασμός. Δεν υπάρχει βία. Η κοπέλα σε λίγες μέρες θα γίνει 18 ετών αλλά ο τερματοφύλακας δεν γνώριζε. Κανένας δεν ήταν με κάποιον καθηγητή και κατανάλωναν αλκοόλ», είπε .