Πριν ένα χρόνο έμαθε τα ευχάριστα: «Παλεύω κάθε μέρα...» - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου για την λευχαιμία

«Δότη μου δεν ξέρω ποιος/ποια είσαι αλλά...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ρεγγίνα Μακέδου
Instagram / Ρεγγίνα Μακέδου

Η Ρεγγίνα Μακέδου έδωσε για δεύτερη φορά μία σκληρή μάχη με τον καρκίνο και συγκεκριμένα την λευχαιμία και κατάφερε να βγει νικήτρια ξανά. Όλο το διάστημα που πραγματοποιούσε τις χημειοθεραπείες της δημοσίευσε στα social media της φωτογραφίες και βίντεο στην προσπάθειά της να ενημερώσει, να ευαισθητοποιήσει, αλλά και να δώσει δύναμη στους ανθρώπους που μπορεί να βιώνουν κάτι αντίστοιχο και να έχουν χάσει το κουράγιο της.

Είδαμε τις αλλαγές στο σώμα της, αλλά και στο πρόσωπό της μετά από όλη αυτή την ταλαιπωρία, ωστόσο πια είναι πιο δυνατή από ποτέ και μέρες που είναι, προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας την ευγνωμοσύνη της για την εξέλιξής της, εξηγώντας πως πριν από ένα χρόνο πέρυσι έμαθε τα ευχάριστα για τον δότη της και εξαιτίας του κατάφερε να βγει ζωντανή από όλη αυτή την περιπέτεια.

Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου

«Μεγάλη Πέμπτη… κάθε φορά στο γυρισμό από τη Στοργή με το μπαμπά σταματάμε στην Αγία Μαρίνα… έχει μια ηρεμία, μια ενέργεια απίστευτη. Σήμερα της είπα ένα τεράστιο ευχαριστώ! Για τα υπέροχα αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο αγαπημένος μου γιατρός!

Τι άνθρωπος ο γιατρός μου, βλέπεις τη χαρά στο βλέμμα του όταν βλέπει την πρόοδο μας! Πέρυσι τέτοια εποχή ήμουν ανάμεσα σε θεραπείες πριν την μεταμόσχευση με Covid, ένα μέλλον αβέβαιο με πίστη όμως ότι θα τα καταφέρω πάλι! Φέτος το Πάσχα πλησιάζει πιο αισιόδοξο!!!

Με ρωτάτε πως είμαι… Παλεύω κάθε μέρα με μένα, με φόβους νεύρα και ανασφάλειες!!! Κερδίζω κάθε μέρα και από λίγο πάλι τη ζωή!!! Σήμερα μέσα μου κάτι ηρέμησε!!!! Στοργή μου το πιο μεγάλο ευχαριστώ για όλη την περίθαλψη και αγάπη. Σκοτεινές μέρες υπάρχουν πάντα… όμως αν ψάξεις θα βρεις το φως. Δότη μου δεν ξέρω ποιος/ποια είσαι αλλά σε ευχαριστώ κάθε μέρα!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και γέμισε με μηνύματα αγάπης και υποστήριξης.

Ρεγγίνα Μακέδου Πάσχα
Instagram / Ρεγγίνα Μακέδου