Ιωάννα Σιαμπάνη: Στην εκκλησία για να ανάψουν κερί - Η φωτογραφία του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου αγκαλιά με τον 6 μηνών γιο του

Ο μικρός Φώτης μεγάλωσε πολύ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ιωάννα Σιαμπάνη πριν από έξι ολόκληρους μήνες έγινε για πρώτη φορά μαμά, καθώς έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο. Από τότε και οι δύο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, εφόσον περνούν την ημέρα τους δίπλα στον μικρό γιο τους, ο οποίος μέρα με τη μέρα μεγαλώνει όλο και περισσότερο και τους εντυπωσιάζει με την συμπεριφορά του ως μωρό (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον εντυπωσιακό τους γάμο).

Η πρώτη, ως Influencer, δημοσιεύει συχνά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά τους, ωστόσο ο επιχειρηματίας δεν κάνει συχνά τέτοιου είδους κινήσεις. Την Μεγάλη Παρασκευή 14/4, όμως, έκανε μία εξαίρεση και δημοσίευσε στο προφίλ του μία φωτογραφία με τον μπέμπη, που θα ονομαστεί Φώτης, από την εκκλησία την οποία επισκέφθηκαν για να ανάψουν ένα κεράκι.

Στην εκκλησία για να ανάψουν κερί ο Σταθοκωστόπουλος και η Σιαμπάνη με τον γιο τους

«Ανάψαμε το πρώτο μας κεράκι για την Μ. Εβδομάδα», έγραψε χαρακτηριστικά ο περήφανος μπαμπάς.

Σταθοκωστόπουλος γιος

Οι δυσκολίες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της Ιωάννας

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται πολλά πράγματα από την καθημερινότητά της μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους, όπως αναφέρθηκε ήδη, και ένα από αυτά ήταν οι δυσκολίες που αντιμετώπισε τον πρώτο καιρό με την εγκυμοσύνη της.

Το απόγευμα της Παρασκευής 15/7 η Ιωάννα Σιαμπάνη, αναφέρθηκε και στην περίοδο που κόλλησε κορωνοϊό ενώ ήταν έγκυος, και μίλησε για όσα αντιμετώπισε.

Είχε δύσκολη εγκυμοσύνη μέχρι σήμερα;

Σίγουρα δεν είναι δύσκολη, ωστόσο αντιμετώπισα κάποιες δυσκολίες, ειδικά το πρώτο τρίμηνο. Γενικά δεν θα χαρακτήριζα καμία εγκυμοσύνη εύκολη. Είναι σίγουρα από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους ο ερχομός ενός μωρού, είναι όμως και πολύ ψυχοφθόρο. Έχει να αντιμετωπίσεις τα άγχη των πρώτων εξετάσεων, τις αλλαγές στο σώμα, τις διαδικασίες προσαρμογής του οργανισμού, τις αδιάκριτες ερωτήσεις, τα ορμονικά και τους φόβους.

 Η Ιωάννα Σιαμπάνη μιλά ανοιχτά για τις δυσκολίες που πέρασε

Έχεις περάσει κοβιντ; Από την αρχή της πανδημίας εννοώ;

Πέρασα κόβιντ το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Τρόμαξα πολύ γιατί δεν το είχα ξαναπεράσει, ευτυχώς όμως ήταν τα ήπια συμπτώματα. Είχα κόπωση για αρκετό καιρό μετά.

 Η Ιωάννα Σιαμπάνη μιλά ανοιχτά για τις δυσκολίες που πέρασε στην εγκυμοσύνη της