«Σήμερα μάθαμε πως "μένει" στον ουρανό με τον Θεούλη» - Η συγκινητική ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη με την κόρη της

Πως εξήγησε στην μικρή την απώλεια της μιας γιαγιάς της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOYO
NDPPHOYO

Η Μαρία Ηλιάκη έχει τεράστια αδυναμία στην κορούλα της και λατρεύει να περνάνε χρόνο μαζί. Τώρα μάλιστα που μεγαλώνει και καταλαβαίνει περισσότερα πράγματα, κάνουν και συζητήσεις. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λοιπόν έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση.

Δημοσιεύοντας μια κοινή τους τρυφερή φωτογραφία, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την συζήτηση που είχαν όπου της εξήγησε πως η μια τους γιαγιά "μένει" στον ουρανό με τον Θεούλη.

Η συγκινητική ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη με την κόρη της

«Σημερα μάθαμε πως η μια μας γιαγια «μένει» στον ουρανό με τον Θεούλη…να περάσετε όμορφα όπου και να είστε…με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν», έγραψε χαρακτηριστικά ποζάροντας στο σαλόνι τους - δείτε φωτογραφίες από το μοντέρνο τους σπίτι.

Φωτογραφία της μητέρας της που έφυγε από τη ζωή

«Δίχως να το γνωρίζω – επειδή είχαμε μια συγκρουσιακή σχέση – η μητέρα μου ήταν ένας πολύ βασικός πυλώνας στη ζωή μου. Εκτός του ότι ήταν το λιμάνι μου και απευθυνόμουν σ’ εκείνη για ό,τι κι αν συνέβαινε, ήταν και ο άνθρωπος στον οποίο ξεσπούσα. Γιατί εκείνη ήταν πάντα εκεί να με ακούει και να μου τα συγχωρεί όλα.

Οπότε περάσαμε πολύ γλυκές αλλά και πολύ δύσκολες στιγμές, ειδικά στην εφηβεία. Όταν χάνεις τη μητέρα σου, αισθάνεσαι ορφάνια. Μια μεγάλη μοναξιά. Αυτό ένιωσα. Θα ήθελα πολύ να είναι εδώ, γιατί αγαπούσε πολύ τα παιδιά. Στο μαιευτήριο τη σκεφτόμουν έντονα, ήθελα να είναι εκεί. Μου λείπει πολύ.

Σχετικά με το αν μ’ επηρεάζει κι αλλιώς τώρα που είμαι μητέρα, ναι, έχω σκεφτεί αρκετές φορές, με φόβο και με τρόμο πώς θα είναι για το παιδί μου αν φύγω εγώ από τη ζωή. Αλλά, όπως είπα, επειδή ο φόβος σε μένα αποτελεί τροχοπέδη, προσπαθώ ν’ αγαπώ όσο γίνεται τον εαυτό μου και να τον προσέχω. Είμαι στρατιώτης σε αυτό. Κάνω τις εξετάσεις μου, κοιτάζω να είμαι καλά, να είμαστε υγιείς εγώ και ο πατέρας της Κατερίνας, για να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο κοντά της», είχε πει στο περιοδικό "Marie Claire" και τη δημοσιογράφο Εβίτα Τσιλοχρήστου για το θάνατο της μητέρας της.

Μαρία Ηλιάκη μαμά