Δεν τους πήγε ο κούκος αηδόνι - Πόσο κόστισε το ταξίδι της Ιωάννας Τούνη & του Δημήτρη Αλεξάνδρου στο Κάιρο

Μαζί με τον νουνίτο, φυσικά!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη / Δημήτρης Αλεξάνδρου
Instagram / Ιωάννα Τούνη / Δημήτρης Αλεξάνδρου

Η Ιωάννα Τούνη πριν από λίγες ημέρες πραγματοποίησε ένα ταξίδι στο Κάιρο μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, καθώς δεν άντεχε άλλο τους έντονους ρυθμούς της πόλης και την κούραση που την διακατείχε και ήθελε οπωσδήποτε να ξεφύγει και να ξεκουραστεί.

Σήμερα όμως, Μεγάλη Παρασκευή 14/4, πήραν όλοι μαζί τον δρόμο της επιστροφής, αλλά επειδή το αεροπλάνο τους είχε καθυστέρηση, η διάσημη Influencer αποφάσισε, αφού βρήκε λίγο χρόνο, να κάνει ένα Q & A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις που επιθυμούσε το κοινό της σχετικά με τον προορισμό που επέλεξαν. Μία από τις πιο συχνές, λοιπόν, ήταν το ποσό που "χάλασε" γι' αυτό το ταξίδι.

Διαβάστε επίσης: Ιωάννα Τούνη - Το βίντεο μπροστά από την εικόνα της Παναγίας να θηλάζει τον Ιησού

Πόσο κόστισε το ταξίδι της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου στο Κάιρο

«Η λίρα που έχουν στην Αίγυπτο είναι αρκετά υποτιμημένη σε αξία σε σύγκριση με το ευρώ, οπότε είναι ένα οικονομικό ταξίδι. Με λίγη οργάνωση όλοι μπορείτε να το κάνετε. Είναι ένας οικονομικός και πολύ κοντινός προορισμός. Από Αθήνα η πτήση είναι λιγότερο από 2 ώρες», ήταν η απάντηση που έδωσε η ίδια μέσα από το προφίλ της.

Διαβάστε επίσης: Ολόκληρη υπερπαραγωγή η Τούνη με το μπουρνούζι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο Κάιρο - Βαφόταν και ο μπέμπης της γκρίνιαζε

Τούνη ταξίδι στο Κάιρο κόστος

Το βίντεο από τη στιγμή που θηλάζει μέσα σε μουσείο

Η Influencer, φυσικά, ακόμα και στις διακοπές της παρέμεινε εξαιρετικά ενεργή στα social media για αυτό και έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλά στιγμιότυπα.

Το ζευγάρι είναι πανευτυχές μιας και αυτό το ταξίδι είναι το πρώτο που έκαναν μετά τον ερχομό του γιου τους για αυτό και φρόντισαν να απολαύσουν κάθε στιγμή (δείτε εδώ μερικά βίντεο).

Μάλιστα, σήμερα, Μ. Πέμπτη η Ιωάννα Τούνη μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το νουνίτο επισκέφθηκαν το Εθνικό Μουσείο και ήταν αρκετοί εντυπωσιασμένοι, ενώ χρειάστηκε φυσικά η όμορφη μαμά να κάνει και μια μικρή στάση προκειμένου να θηλάσει τον μικρό, όπως είδαμε χαρακτηριστικά μέσα από ένα story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

undefined