Με "φέτες" και μαύρο μπικίνι - Η φωτογραφία με το σώμα της Γαία Μερκούρη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Απίστευτο!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @gaiamercurii)
(instagram / @gaiamercurii)

Πολλοί ήταν αυτοί που παρά το κρύο του Απρίλη, δεν δίστασαν να κάνουν μια βουτιά στην θάλασσα. Βέβαια, με αφορμή τις πασχαλινές διακοπές, αρκετοί ήταν αυτοί που επέλεξαν να μείνουν σε κάποιο παραθαλάσσιο προορισμό και να γιορτάσουν την Ανάσταση.

Μέσα σε αυτούς είναι και η Γαία Μερκούρη, που παρέμεινε στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα, στο Σούνιο, κάτι έκανε γνωστό, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Διαβάστε επίσης: Τον περνάς και για φίλο της Γαίας Μερκούρη - Αυτός είναι ο Ολλανδός, πρώην σύζυγος της Δωροθέας

Η ανάρτηση της Γαία Μερκούρη από το μπάνιο της στο Σούνιο

«0 bad days when the sun is out», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφία η Γαία Μερκούρη.

Να υπενθυμίσουμε ότι καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, βρέθηκε το Σάββατο 18/3 η Δωροθέα Μερκούρη, η οποία αφού μίλησε για την καριέρα της και την προσωπική της ζωή, δέχθηκε μία έκπληξη καθώς μετά το βίντεο που προβλήθηκε για εκείνη, εμφανίστηκε η κόρη της, Γαία, η οποία βγήκε και τα είπε όλα για την σχέση τους.

Πέρα από τα καλά, δηλαδή, μίλησε και για τα παράπονα που έχει από την μητέρα της, εξηγώντας πως αυτή η συνήθειά της να της καθορίζει το πρόγραμμα και να τις δίνει οδηγίες για το τι να κάνει είναι κάτι που την εκνευρίζει αφάνταστα (δείτε εδώ πώς γνωρίστηκε με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη και ξεκίνησε η σχέση τους).

«Κάτι που με εκνευρίζει και το κάνεις συχνά, είναι πως όταν θες να κάνεις ένα πράγμα και ταυτόχρονα θυμάσαι κι άλλα 15 πράγματα που ήθελες να κάνεις και δεν καταλήγεις ποτέ σε αυτό που ήθελες αρχικά να κάνεις.

Κάτι άλλο που το έχουμε πει, το έχουμε συζητήσει και του έχουμε βγάλει το ζουμί, είναι: μη μου λες τι να κάνω γιατί μου’ ρχεται να κάνω εντελώς το αντίθετο. Ό,τι μου ζητάς: “Φτιάξε το κρεβάτι σου, πλύνε τα δόντια σου” θα τα κάνω ούτως ή άλλως, έχω φτάσει 19χρονών πια», είπε η Γαία Μερκούρη.