Οι πρώτες γιορτές μετά τον χωρισμό τους: Εκείνος ημίγυμνος στην Αθήνα και εκείνη... - Πού βρίσκονται Ποιμενίδης & Σαμαρά

Οι αναρτήσεις τους τους πρόδωσαν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ευγενία Σαμαρά
Instagram / Ευγενία Σαμαρά

Όλα δείχνουν πως η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του Σασμού, Ευγενία Σαμαρά, πριν από λίγο διάστημα αποφάσισε με τον καλό της, Γιάννη Ποιμενίδη, μετά από 9 ολόκληρα χρόνια σχέσης, να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, συγκλονίζοντας τους fans της, καθώς ήταν ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι και τίποτα δεν προμήνυε πως θα συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Πρόκειται, λοιπόν, για το πρώτο Πάσχα που οι δυο τους θα περάσουν μόνοι τους μετά από πολύ καιρό και η ηθοποιός προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας που βρίσκεται και που θα περάσει τις υπόλοιπες ημέρες των διακοπών της, ευχόμενη στον κόσμο που την παρακολουθεί για τις γιορτινές αυτές στιγμές (δείτε εδώ τις πρώτες αναρτήσεις τους μετά τον χωρισμό και τα "καρφιά" τους).

Που θα περάσουν το Πάσχα η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης μετά τον χωρισμό τους

«Εκτός πόλης μετά από 8 μήνες το λες και επιτυχία. Πάσχα στο χωριό. Να περάσετε όμορφα αγαπημένοι», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Ευγενία Σαμαρά Πάσχα
Instagram / Ευγενία Σαμαρά

Εκείνος από την άλλη, δεν φαίνεται να έχει φύγει από την Αθήνα, καθώς την Μεγάλη Παρασκευή 14/4 δημοσίευσε στο δικό του προφίλ μία φωτογραφία του, όπου πόζαρε ημίγυμνος στην ταράτσα του σπιτιού του, γράφοντας στην λεζάντα της ανάρτησης: «Όταν σκάω μες στο HOOD Με λένε ΠΡΟΕΔΡΟ», συγκεντρώνοντας πολλά σχόλια και αντιδράσεις.

Γιάννης Ποιμενίδης Πάσχα
Instagram / Γιάννης Ποιμενίδης

Η τελευταία δημόσια έξοδος του ζευγαριού

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο χωρισμός του ζευγαριού είναι οριστικός και μάλιστα έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και έναν μήνα -διαβάστε εδώ περισσότερα.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση των δύο ηθοποιών ήταν στις 21 Φεβρουαρίου σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου διασκέδασαν μαζί με τους Σάντυ Χατζηιωάννου, Μιχαήλ Ταμπακάκη, Θανάση Αλευρά, Κωστή Μαραβέγια, Τόνια Σωτηροπούλου και άλλους φίλους.

Να σημειώσουμε, ωστόσο, ότι τόσο η Ευγενία Σαμαρά, όσο και ο Γιάννης Ποιμενίδης εξακολουθούν να διατηρούν στα social media τις κοινές τους φωτογραφίες.

undefined

undefined