Το αμάξι της έξω από την έπαυλη του "πρόδοσε" την σχέση τους - Το νέο πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της showbiz

Χαμός στο Instagram με τους χρήστες να εκφράζουν την απογοήτευση τους που έκανε σχέση μαζί της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το αμάξι της έξω από την έπαυλη του

Οι φήμες που τους θέλουν ζευγάρι κυκλοφορούν εδώ και μερικές ημέρες στα social media και οι περισσότεροι έχουν πειστεί πως είναι το νέο ζευγάρι της showbiz, το οποίο μάλιστα θα απασχολήσει πολύ τα media, τόσο λόγω της δημοφιλίας τους όσο και γιατί είναι μια σχέση που δεν περίμενε κανείς...

"Έσκασε" ξαφνικά την περασμένη εβδομάδα, ενώ κυκλοφορεί και ένα βίντεο που τους δείχνει σε εκδήλωση να συζητούν και η αμηχανία να έχει κατακλίσει το χώρο.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της showbiz

Ο λόγος για την Kylie Jenner και τον Αμερικανό ηθοποιό Timothee Chalamet! Εκείνη είναι προσφάτως χωρισμένη από τον επί χρόνια σύντροφο και πατέρα των παιδιών της, Tyga (δείτε τον γλύκα γιο της σε φωτογραφία), ενώ εκείνος είναι γνωστός εκτός λόγω της καριέρας του και αλλά για των πολύ γνωστών σχέσεων του, όπως για παράδειγμα της κόρης της Madona και της κόρης του Johnny Depp.

Οι φήμες λοιπόν περί σχέσης επιβεβαιώθηκαν πριν μερικές ημέρες, όταν το αυτοκίνητο της επιχειρηματία εθεάθη έξω από την έπαυλη του ηθοποιού. Μπήκε από το χώρο του γκαράζ και φάνηκε να γνωρίζει ακριβώς που πρέπει να πάει και πιο δρόμο να ακολουθήσει.

Συγκεκριμένο επίσης, διαδικτυακό μέσο που βγάζει αποκλειστικά για διάφορα αστέρια του Hollywood, σε ανάρτηση του αποκάλυψε πως Kylie και Timothee είναι μαζί από τον περασμένη Γενάρη.

Μεγάλες αντιδράσεις για τη σχέση τους

Βέβαια, πολλοί θαυμαστές του ηθοποιού και γενικά άτομα που δεν συμπαθούν την επιχειρηματία, έσπευσαν στην τελευταία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους.

Δεν έχουν δει με καλό μάτι τη σχέση αυτή και δεν είναι λίγοι εκείνοι που σχολιάζουν πως θα του καταστρέψει την καριέρα η οποία παρά τα 27 του χρόνια είναι πολύ μεγάλη και ήταν υποψήφιος για βραβεία στα Όσκαρ.