Αγνώριστη με άλλα χείλη, μύτη και μαλλιά η Αθηνά New York - Εγκατέλειψε την Ελλάδα 2 χρόνια μετά το The Bachelor

Πώς είναι και τι κάνει σήμερα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αγνώριστη με άλλα χείλη, μύτη και μαλλιά η Αθηνά New York - Εγκατέλειψε την Ελλάδα 2 χρόνια μετά το The Bachelor

Έχουν περάσει δύο ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που ο δεύτερος κύκλος του The Bachelor βγήκε στον αέρα, με τον Αλέξη Παππά να βρίσκεται στο προσκήνιο και να διεκδικείται από πολλά και όμορφα κορίτσια. Ανάμεσά τους ήταν και η Αθηνά New York όπως την φώναζαν όλοι, η οποία κατάφερε να κλέψει την καρδιά του και να βγει νικήτρια, κερδίζοντας, πέρα από το χρηματικό έπαθλο και το δαχτυλίδι της καρδιάς του.

Μπορεί η σχέση τους, βέβαια, μετά το παιχνίδι να μην κράτησε πολύ, ωστόσο οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές. Η ίδια μάλιστα πλέον βρίσκεται στην Αμερική, καθώς εγκατέλειψε ξανά την Ελλάδα και αποφάσισε να συνεχίσει να κυνηγάει το όνειρό της που δεν είναι άλλο από την υποκριτική.

Πώς είναι 2 χρόνια μετά το Bachelor η Αθηνά New York

Αξίζει να σημειωθεί πως η γυναίκα που γνωρίσαμε τότε, δεν έχει καμία σχέση με εκείνη που βλέπουμε σήμερα. Μέσα από τις αναρτήσεις που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, παρατηρούμε πως έχει αλλάξει τα μαλλιά της, τα οποία τα έχει κόψε καρέ, εξαφανίζοντας τις μπούκλες της, ενώ φαίνεται πως έχει "πειράξει" και κάποια στοιχεία στην εικόνα της, όπως τα χείλη και την μύτη της.

Διαβάστε επίσης: Έβαψε τα μαλλιά της μωβ - Τελείως διαφορετική η Αντζελίνα Χαλντέντα 3 χρόνια μετά το The Bachelor

Αθηνά New York
Instagram / iamathenavas

Αθηνά New York Bachelor
Instagram / iamathenavas

Αθηνά New York Bachelor σήμερα
Instagram / iamathenavas

Με άλλη μύτη, χείλη και μαλλιά και η Ραφαέλα Γεωργίου

Μπορεί το The Bachelor να μην υπάρχει εδώ και καιρό πλέον στον τηλεοπτικό αέρα, ωστόσο πολλές από τις παίκτριες που συμμετείχαν συζητιούνται ακόμα και σήμερα, η κάθε μια για τους δικούς της λόγους. Ανάμεσα σε αυτές λοιπόν είναι και η Ραφαέλα Γεωργίου.

Η 23χρονη Κύπρια συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι αγάπης του Alpha, με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, την καρδιά του οποίου όμως δεν κατάφερε τελικά να κερδίσει. Ωστόσο, δεν πτοήθηκε, μιας και κέρδισε αντιθέτως μεγάλη δημοσιότητα μετά το παιχνίδι.

Η Ραφαέλα γεννήθηκε στις 27 Ιανουαρίου του 2000 στην Λάρνακα της Κύπρου. Πήγε στο Γυμνάσιο Αθηένου και στο Λύκειο Αγίου Γεωργίου. Σπούδασε στην Τεχνική σχολή Λάρνακας. Η Ραφαέλα Γεωργίου έχει ομολογήσει πως τα extreme sports είναι η αδυναμία της και ασχολείται με πολεμικές τέχνες, και πιο συγκεκριμένα με την Ταϊλανδέζικη πυγμαχία ή αλλιώς Muay Thai.

Ρίχνοντας μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο καθένας μας μπορεί να πει πως δε θυμίζει τίποτα εκείνο το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το παιχνίδι καθώς έχει αλλάξει ολοκληρωτικά η εξωτερική της εμφάνιση, όπως και η Μαγδαληνή!

Έχει προχωρήσει, συγκεκριμένα, σε πλαστικές επεμβάσεις ενώ αλλαγές έχει κάνει και στο μαλλί της. Ωστόσο, παραμένει εντυπωσιακή!