Έγινε πατέρας και εξαφανίστηκε από τα φώτα της δημοσιότητας - Τι κάνει σήμερα ο πρώην παίκτης του Survivor, Θοδωρής Θεοδωρόπουλος

Σπάνια δημόσια εμφάνιση με την σύντροφο του και το γιο τους στην Γλυφάδα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έγινε πατέρας και εξαφανίστηκε από τα φώτα της δημοσιότητας - Τι κάνει σήμερα ο πρώην παίκτης του Survivor, Θοδωρής Θεοδωρόπουλος

Πολλοί παίκτες έχουν περάσει από το Survivor μέχρι τώρα, είτε διάσημοι είτε όχι, και έχουν αφήσει το στίγμα τους στο τηλεοπτικό κοινό. Κάποιοι από αυτούς μπορεί να έχουν εξαφανιστεί πια, ενώ άλλοι παραμένουν στο "γυαλί" και διαγράφουν μία εντελώς διαφορετική πορεία από αυτή που μπορεί να φαντάζονταν μέχρι πριν τη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στον Άγιο Δομίνικο.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκει και ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στο ριάλιτι επιβίωσης το 2018 και από τη στιγμή που αποχώρησε δεν εμφανίστηκε ξανά στην τηλεόραση. Ο ίδιος, λοιπόν, έχει αλλάξει ζωή, καθώς πλέον είναι οικογενειάρχης, έχει παντρευτεί με την καλή του, Allia, και πριν από λίγους μήνες ήρθε στον κόσμο το πρώτο του παιδί, ο μονάκριβος γιος του (δείτε εδώ την πρώτη του φωτογραφία μετά τη γέννα).

Τι κάνει σήμερα ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος 5 χρόνια μετά το Survivor

Ο φωτογραφικός φακός, λοιπόν, 5 χρόνια μετά, τους εντόπισε όλους μαζί στους δρόμους της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Γλυφάδα, την ώρα που έκαναν την βόλτα τους στο πάρκο.

Θοδωρής Θεοδωρόπουλος Survivor

Θοδωρής Θεοδωρόπουλος Survivor παιδί

Θοδωρής Θεοδωρόπουλος Survivor οικογένεια

Η αλήθεια για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Ο πρώην παίκτης του Survivor και γνωστό παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day, έχοντας στο πλευρό την σύζυγό του.

«Γύρισα 1η Οκτωβρίου από την Ινδία. Μάλλον με τσίμπησε ένα μολυσμένο κουνούπι και αυτό εμφανίστηκε μετά από 2 εβδομάδες, όπου είχα πυρετό συνέχεια κάθε μέρα. Μίλησα με κάποιους γιατρούς στην Ινδία και καταλήξαμε ότι είχα Δάγκειο Πυρετό. Ευτυχώς το αντιμετώπισα αλλά σχεδόν με διέλυσε. Κράτησε δύο εβδομάδες», εξομολογήθηκε.

«Πέρασα και κορωνοϊό φέτος. Εντάξει, το πέρασα σχετικά ελαφριά», ανέφερε στη συνέχεια ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος.