Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έγινε πατέρας για τρίτη φορά - Η ανάρτηση της ομάδας

«Ευλογημένος! Σε αγαπώ πάρα πολύ»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έγινε πατέρας για τρίτη φορά - Η ανάρτηση της ομάδας

Εδώ και λίγες ώρες έχει γίνει χαμός στην ομάδα του Παναιτωλικού, καθώς έχουν χαρές. Ένας από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας έγινε για τρίτη φορά πατέρας και το έκανε γνωστό με μια ανάρτηση, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ένα αγοράκι ήρθε στην ζωή του πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και πλέον, του Παναιτωλικού και εκτός από τον ίδιο, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας αναρτήθηκε μια σχετική φωτογραφία με την ευχάριστη κι χαρμόσυνη είδηση της γέννησης του τρίτου του παιδιού.

Διαβάστε επίσης: Διάσημος επιχειρηματίας κολοσών έγινε πατέρας για τρίτη φορά - Η ανάρτηση στο instagram

Ο ποδοσφαιριστής που έγινε για τρίτη φορά πατέρας

Ο λόγος για τον... Δημήτρη Κολοβό!

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Κολοβό

Ο Δημήτρης Κολοβός (Αθήνα, 27 Απριλίου 1993) είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται στη θέση του ακραίου επιθετικού για τον Παναιτωλικό της Superleague.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον ΠΑΣ Ωρωπού, στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Ένωσης το 2009 και ανέβηκε στη Δ΄ Εθνική. Το 2010, κατέκτησε το Κύπελλο της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής και κλήθηκε στη μικτή της Ένωσης. Την ίδια χρονιά, τον εντόπισαν οι υπεύθυνοι του Πανιωνίου και τον ενέταξαν στην ομάδα τους. Έγινε στέλεχος της ομάδας Κ-20 του συλλόγου που πήρε την 3η θέση στο πρωτάθλημα Ελλάδος 2012.

Παράλληλα συμμετείχε και σε αγώνες της πρώτης ομάδας από την περίοδο 2010-11. Την επόμενη χρονιά, με προπονητή τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο καθιερώθηκε ως βασικός. Το καλοκαίρι του 2013 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, παρέμεινε όμως ως δανεικός στην ομάδα της Νέας Σμύρνης για μία ακόμη περίοδο. Το καλοκαίρι του 2014, με το τέλος του δανεισμού του, επέστρεψε στον Ολυμπιακό, έλαβε μέρος στην προετοιμασία του συλλόγου, όμως με την ολοκλήρωσή της αποφασίστηκε όπως επιστρέψει εκ νέου ως δανεικός στον Πανιώνιο.

Ο Δημήτρης Κολοβός σε αγώνα

Τον Ιούνιο του 2016 παραχωρήθηκε ως δανεικός για έναν χρόνο στη βελγική Μαλίν, πραγματοποιώντας 27 συμμετοχές και 5 τέρματα, με αποτέλεσμα με την ολοκλήρωση του δανεισμού του ο βελγικός σύλλογος να προχωρήσει στην απόκτηση των δικαιωμάτων του. Στις 4 Ιουλίου 2018, δόθηκε ως δανεικός στην ολλανδική Βίλεμ II με τον σύλλογο της Ολλανδίας να διατηρεί και οψιόν αγοράς του από το επόμενο καλοκαίρι. Στις 31 Δεκεμβρίου 2018, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ομόνοια Λευκωσίας, διάρκειας έξι μηνών συν δύο χρόνων.

Το καλοκαίρι του 2019, επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα, ως παίκτης του Παναθηναϊκού.
Τη σεζόν 2020-21, δόθηκε ως δανεικός στη μολδαβική Σερίφ Τιράσπολ ενώ την επόμενη σεζόν υπέγραψε επίσημα με τον σύλλογο. Στις 31 Ιανουαρίου 2022, ανακοινώθηκε η απόκτηση του από τη τουρκική Κοτζάελισπορ στη Β' Κατηγορία Τουρκίας. Στις 24 Αυγούστου 2022, υπέγραψε με τον Παναιτωλικό επιστρέφοντας έτσι στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Υπήρξε βασικό στέλεχος της εθνικής Νέων (Κ-19) στην τελική φάση των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων Κ-19 του 2011, όταν έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, αλλά και του 2012, που αγωνίστηκε στον τελικό της διοργάνωσης. Υπήρξε επίσης μέλος της εθνικής Κ-20 που συμμετείχε στο παγκόσμιο κύπελλο Κ-20 της FIFA το 2013. Από το 2012 ως το 2014 αγωνίστηκε με την εθνική Ελπίδων (Κ-21). Τον Νοέμβριο του 2014 κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Ανδρών εν όψει των αγώνων εναντίον των Νήσων Φερόε (για τα προκριματικά του Euro 2016) και της Σερβίας (φιλικός), στον δεύτερο εκ των οποίων έκανε ντεμπούτο στις 18 του ίδιου μήνα.

Στις 4 Μαρτίου του 2019 κλήθηκε ξανά στην Εθνική ανδρών από τον Άγγελο Αναστασιάδη (μετά απο απουσία τρίων χρόνων γενικά και τεσσάρων χρόνων από επίσημο παιχνίδι της ομάδας) για τις αναμετρήσεις με το Λιχτενστάιν και τη Βοσνία Ερζεγοβίνη στις 23 και 26 Μαρτίου αντίστοιχα, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020. Στις 26 Μαρτίου του 2019 σημείωσε με κεφαλιά το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας,στον εκτός έδρας αγώνα με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη που έληξε 2-2.

Στις 13 Ιανουαρίου 2020, παντρεύτηκε την instagrammer Βίκυ Ανθοπούλου και απέκτησαν δύο κόρες: την Έλενα (γενν. 17 Φεβρουαρίου 2020) και την Εριέττα (γενν. 15 Φεβρουαρίου 2021) και πριν λίγες μέρες ήρθε στην ζωή το τρίτους παιδό ένα υγιέστατο αγοράκι.