Την περνάει 30 χρόνια - Ψηλή, μελαχρινή και κούκλα η σύντροφος του Νίκου Γαλανού, πρωταγωνιστή στην Γη της Ελιάς

Έφτασαν στο τσακ να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νίκος Γαλανός είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς, η οποία έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό γι' αυτό και θα συνεχιστεί και τρίτη χρονιά. Μπορεί ο ρόλος του ως Ισίδωρος να τον θέλει αρκετά αυστηρό και μοναχικό άνδρα, καθώς δεν βρίσκεται καμία γυναίκα στο πλευρό του μετά την απώλεια της μητέρας του Μάνου (δείτε εδώ τις σοκαριστικές εξελίξεις της επόμενης εβδομάδας), ωστόσο στην πραγματική του ζωή δεν ισχύει αυτό.

Ο ίδιος εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται σε σχέση με την Έλενα Σαγανά, η οποία είναι μία μελαχρινή καλλονή, η οποία ξεκίνησε να εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε ως σύμβουλος πωλήσεων πολυτελών καινούργιων οχημάτων.

Αυτή είναι σύντροφος του Νίκου Γαλανού από την Γη της Ελιάς

Πέρα από την εξωτερική της εμφάνιση, ο αποφασιστικός και δυναμικός της χαρακτήρας είναι που "κέρδισαν" τον ηθοποιό, ενώ και εκείνη γοητεύτηκε πολύ από την προσέγγισή του, γι' αυτό και παρά τα χρόνια διαφοράς τους, είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Πιο συγκεκριμένα, εκείνη είναι 48 ετών πια, ενώ ο καλός της 78, που σημαίνει πως τους "χωρίζουν" 30 χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι έφτασε πολύ κοντά στον γάμο, όμως για διάφορους λόγους αυτός δεν προχώρησε.

Νίκος Γαλανός σχέση

Γιατί ακυρώθηκε ο γάμος τους

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao οι λόγοι είναι δυο και είναι εξίσου σημαντικοί. Ο πρώτος έχει να κάνει με την πανδημία. Μάλιστα υπάρχει η πληροφορία ότι είχαν σταλεί και sms σε κοντινούς τους ανθρώπους που προμήνυαν πως η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του Νίκου Γαλανού και της Έλενας Σαγανά είναι κοντά.

Μπορεί πολύ γνωστή ηθοποιός να του εξομολογήθηκε στο παρελθόν πως ήθελε να είναι στο πλευρό του αλλά αυτός είχε μάτια μόνο για μία, εδώ και λίγα χρόνια!

Η έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού, όμως, και όλο το κλίμα που επικρατεί έκαναν τον Νίκο και την Έλενα να πάρουν την απόφαση από κοινού να κάνουν πίσω και να αναβάλουν το μυστήριο επ' αόριστον! Όσο πλήττει η πανδημία την χώρα γάμος δεν θα γίνει!

Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με τους τρελούς ρυθμούς που εργάζεται ο ηθοποιός, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα. Η Γη της Ελιάς είναι μια ευχάριστη τηλεοπτική έκπληξη που όμως κάνει το Νίκο να δουλεύει νιχθημερόν.