«Να μην ντρέπεται η κόρη μου για εμένα...» - "Έσπασε" η Εύα Καϊλή στην πρώτη της συνέντευξη μετά την αποφυλάκιση

Σκέφτηκε πολλές φορές την αυτοκτονία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Να μην ντρέπεται η κόρη μου για εμένα...» -

Η Εύα Καϊλή βγήκε, μετά από 4,5 μήνες, από τις φυλακές των Βρυξελλών, χθες, Μεγάλη Παρασκευή 14/4, και πλέον βρίσκεται στο σπίτι της στην ίδια πόλη, φορώντας ηλεκτρονικό βραχιολάκι, κάτι το οποίο σημαίνει πως για να μπορεί να βγει, χρειάζεται ειδική άδεια από τον εισαγγελέα.

Αυτό, όμως, δεν είναι κάτι που την ενοχλεί αυτή τη στιγμή, διότι πλέον βρίσκεται κοντά στην κόρη της και μπορεί να την αγκαλιάζει και να την φροντίζει, αναπληρώνοντας τον χαμένο χρόνο, όπου μιλούσαν μόνο μέσω τηλεφώνου.

Η ίδια πραγματοποίησε μερικές δηλώσεις αφού μπήκε στο αμάξι για να επιστρέψει στην "προηγούμενη" ζωή της (δείτε εδώ τι είπε), ωστόσο παραχώρησε ολόκληρη συνέντευξη στην εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής» και μίλησε αναλυτικά για όλους και για όλα. Απόσπασμα αυτής προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου 15/4.

Η πρώτη συνέντευξη της Εύας Καϊλή μετά την αποφυλάκισή της

«Με υποτίμησαν, με προσβάλαν ως γυναίκα. Φώναζα ότι είμαι αθώα, τα κάγκελα όμως δεν ακούν», ανέφερε αρχικά και επισήμανε πως πέρασε πολλές φορές από το μυαλό της να δώσει τέλος στη ζωή της.

«Όλοι με συμβούλευαν να ομολογήσω, να φύγω γρήγορα, να πάω στην κόρη μου. Είναι αλήθεια, μπορώ να το πω, πέρασαν στιγμές που σκέφτηκα να τελειώσω μόνη μου το μαρτύριο της εκκωφαντικής μοναξιάς. Δείλιασα, δεν το έκανα, η σκέψη της κορούλας μου δε με άφηνε, με στήριζε, μου έδωσε νόημα να σηκωθώ, να πολεμήσω για να αποδείξω ότι είμαι αθώα, για να μην ντρέπεται η κόρη μου για εμένα», εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο και τόνισε την μεγαλύτερη επιθυμία της σχετικά με την όλη ιστορία: «Να μην ντρέπεται η κόρη μου για εμένα, αυτός ο σκοπός με κρατάει ζωντανή, με βοηθάει να είμαι στα συγκαλά μου».

Διαβάστε επίσης: «Δε βρέθηκαν αποτυπώματά της σε καμία δεσμίδα με χρήματα» - Νέες αποκαλύψεις για την Εύα Καϊλή μετά την αποφυλάκισή της