«Θεωρούσα ότι δεν έχω αγάπη μέσα μου!» - Σοκάρει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με της εξομολόγηση του

«Άλλαξα σαν άνθρωπος»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Θεωρούσα ότι δεν έχω αγάπη μέσα μου!» - Σοκάρει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με της εξομολόγηση του

Το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου (15/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Μαμά-δες» μετά την Αθηνά Οικονομάκου (δείτε εδώ την συνέντευξη της) βρέθηκε καλεσμένος ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Ο γνωστό chef, μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ, κατά κύριο λόγο στην προσωπική του ζωή και την οικογένεια του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έκανε λόγο για τα παιδιά του, αλλά και το πως αντιμετώπισε την όλη κατάσταση με την πατρότητα, που στην αρχή ήταν κάτι πολύ έξω από τα νερά του.

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Σκαρμούτσου για την πατρότητα

«Πάντα έβλεπα την Ελλάδα μικρή χώρα, ήθελα να φύγω, πήγα στην Αμερική, πήγα στην Καλιφόρνια, η ζωή μου θα ήταν διαφορετική αν είχα πάει σε άλλη πολιτεία. Ένα μέρος ήταν η κοινωνία τότε που ήταν κομμάτι της κουλτούρας. Από μικρός μου άρεσε να δοκιμάζω νέα πράγματα. Το τρίτο κομμάτι ήταν το Λος Άντζελες που ήταν όλα ελεύθερα, το τέταρτο ήταν οι κουζίνες που δούλευες πολλές ώρες. Μετανιώνω που δεν τελείωσε νωρίτερα, είχα πιάσει πάτο πολύ νωρίτερα από όταν πίστεψα ότι έπιασα πάτο. Δεν καθαρίζεις αν δεν πιάσεις πάτο. Έκανα αποτοξίνωση από 28-30», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

«Άλλαξα σαν άνθρωπος. Μέχρι τα 30 μου θεωρούσα ότι δεν έχω αγάπη μέσα μου και ξαφνικά γεννιέται ένα πλάσμα και βλέπεις ότι σου αλλάζει όλη τη ζωή χωρίς εσύ να δυσκολεύεσαι. Βλέπεις ότι αφοσιώνεσαι σε ένα πράγμα που μέχρι τότε εγώ δεν το είχα κάνει, γιατί αφοσιωνόμουν σε πολλά», συνέχισε ο chef.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται έκανε δηλώσεις ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, οι οποίες προβλήθηκαν την Κυριακή 12/2 με τον σεφ να μιλάει για άγνωστες ιστορίες του παρελθόντος, αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια.

Αυτήν την περίοδο τον απολαμβάνουμε στο Πρωινό μας στον ΣΚΑΪ με τη χημεία του με την παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά να είναι ομολογουμένως πολύ καλή (δείτε εδώ το υβριστικό του σχόλιο, που έφερε σε αμηχανία την παρουσιάστρια).

Η παρουσία λοιπόν στο Πρωινό μας σε συνδυασμό με την δική μαγειρική εκπομπή τον καλύπτουν απόλυτα, με τον ίδιο να δηλώνει τελείως αρνητικός για κάποιο εμφάνιση ή guest στο Μasterchef 7.

«Η τηλεόραση μπήκε στη ζωή μου τυχαία, το 2009. Ήταν να κάνω την “κουζίνα” πίσω από το πρώτο MasterChef, αυτό που έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για εμάς. Ήταν μια καλή ευκαιρία να μαγειρέψω και να βγάλω λεφτά, γι’ αυτό το έκανα.

Τελευταία στιγμή δεν έκατσε ο τρίτος κριτής και μπήκα σφήνα εγώ. Κατάλαβα σχεδόν αμέσως την αγάπη του κόσμου και κατάλαβα ότι ο κόσμος θέλει αληθινούς ανθρώπους. Δεν το μετάνιωσα, θα ήταν τραγικό να πω ότι το μετάνιωσα. Η τηλεόραση μού έδωσε αναγνωρισιμότητα και χρήματα. Το MasterChef δεν θα το έκανα ξανά, ούτε σαν γκεστ θα πήγαινα», είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.