Ζωή Κρονάκη: «Εμένα;» - Σε αμήχανη θέση η παρουσιάστρια της ΕΡΤ με τον καλεσμένο της

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ζωή Κρονάκη: «Εμένα;» - Σε αμήχανη θέση η παρουσιάστρια της ΕΡΤ με τον καλεσμένο της

Το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου (15/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Δύο στη 1» βρέθηκε καλεσμένος ο Δημήτρης Σταρόβας. Ο γνωστός μουσικός και ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ για όλους και για όλα.

Αναλυτικότερα, ο Δημήτρης Σταρόβας έκανε λόγο για τις συνεργασίες που είχε στο παρελθόν στον χώρο του θεάματος, αλλά και τον τρόπο ζωής που θέλει να ακολουθήσει.

«Έχω νιώσει ψιλοάβολα, και πέρσι με τον Γρηγόρη και τη Ναταλί, το κομμάτι για το Survivor, που έπρεπε να πεις για κάτι που υπό άλλες συνθήκες δεν θα ασχολιόμουν. Δεν είμαι πολέμιος, ότι έπαθα “ποιότητα”.
Είναι άσχημο και για τα ίδια τα παιδιά στα ριάλιτι.

Πέφτουν σε μια παγίδα, δεν σε ξέρει ούτε η μάνα σου και ξαφνικά τους ξέρουν όλοι, κάτι που σβήνει σε έναν μήνα. Όταν είσαι στην πρώτη γραμμή, όταν είσαι Μενεγάκη και Αρναούτογλου δημιουργείται γύρω σου μια αυλή που σου λέει πάντοτε ναι και εσύ έχεις πει τη μεγαλύτερη χαζομάρα. Βέβαια για να είμαστε ακριβείς έχουν και την ευθύνη του προς τα έξω.

Θα πω για πολλοστή φορά ότι κάποια στιγμή πρέπει να βραβευτώ που έκανα 5 σεζόν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Και μετά που έφυγα τον έβλεπα και τον έπαιρνα και τον έβριζα. Τα τελευταία χρόνια έχει βελτιωθεί πολύ. Είχε μια αγωνία ότι μια συνέντευξη για να είναι ωραία πρέπει να έχει 740 ερωτήσεις! Έβλεπα τον Γρηγόρη, στο βλέμμα του και του έλεγα “θα σου κάνει κανείς αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή και δεν θα το καταλάβεις”», - δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη.

Στην συνέχεια, ο Δημήτρης Σταρόβας είπε κάτι στην Ζωή Κρονάκη, που η παρουσιάστρια έμεινε λίγο άναυδη και γέλασε.

Η ατάκα του Σταρόβα στην Κρονάκη

Δημήτρης Σταρόβας: «Πρέπει να γίνω στυλάτος και να έρθω να σε διεκδικήσω».

Ζωή Κρονάκη: «Εμένα;»

Δημήτρης Σταρόβας: «Ναι»

Ζωή Κρονάκη: «Αλήθεια;»

Δημήτρης Γιαγτζόγλου: «Παιδιά Μεγάλο Σάββατο είναι»

Ζωή Κρονάκη: «Δεν λέγονται αυτά Μεγάλο Σάββατο; Καλέ, κοκκίνησα»