Χαμός στο twitter με το Σπίτι με το Mega: «Την Ασλανίδου την κάλεσαν για το αποκριάτικο» - Άλλοι τους έκραξαν και άλλοι τους αποθέωσαν

Δεν έμειναν σε ησυχία οι χρήστες!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός στο twitter με το Σπίτι με το Mega: «Την Ασλανίδου την κάλεσαν για το αποκριάτικο» - Άλλοι τους έκραξαν και άλλοι τους αποθέωσαν

Η Γλυκερία μαζί με τη Μελίνα Ασλανίδου αμέσως μετά την Ανάσταση τραγούδησαν μεγάλες επιτυχίες και ξεσήκωσαν το κοινό μέσα από τη συχνότητα του MEGA, στην εκπομπή Σπίτι με το Mega που παρουσιάζει η Ρούλα Κορομηλά.

Οι δύο τους αποδεικνύουν περίτρανα τη σκηνική τους χημεία, μέσα από πολύ ιδιαίτερα ντουέτα. Ένα από αυτά το «Πάμε μαζί από την αρχή» που τραγούδησαν μετά το Χριστός Ανέστη και το κέφι άναψε. Το τραγούδι από το μακρινό 1979 έχει τραγουδήσει ο Δημήτρης Ψαριανός σε μουσική Στέλιου Φωτιάδη και στίχους Δημήτρη Ψαριανού.

Δίπλα τους βρέθηκαν δημοφιλείς καλλιτέχνες από διαφορετικά είδη μουσικής που απογείωσαν το κέφι: Ο Νίκος Ζωιδάκης από την Κρήτη, η Στέλλα Κονιτοπούλου με το πασίγνωστο νησιώτικό της ρεπερτόριο, η Γωγώ Τσαμπά με τραγούδια σφραγισμένα από την παράδοση και με άρωμα Πόντου, ο Αλέξης Παρχαρίδης. Μαζί τους ο ταλαντούχος Χάρης Μακρής.

Στο twitter λοιπόν με το χθεσινοβραδινό επεισόδιο Σπίτι με το Mega, πήρε "φωτιά". Άλλοι αποθέωσαν τις δυο τραγουδίστριες με την μεγάλη καριέρα, άλλοι βέβαια δεν δίστασαν να ρίξουν το φαρμάκι τους.

Δείτε επίσης: ''Πανικός'' στο twitter με πρωταγωνιστή το Νίκο Κουρκούλη - «Ψυχάρα, παιδί διαμάντι»

Τα tweets για το Σπίτι με το Mega του Μεγάλου Σαββάτου

Οι ερμηνείες που μάγεψαν

Στην σκηνή λοιπόν για να τραγουδήσει ανέβηκε και η Στέλλα Κονιτοπούλου