Με βρεγμένα μαλλιά κάτω από τον ήλιο η Δούκισσα Νομικού - Η φωτογραφία που τράβηξε η κόρη της, Αναστασία

Έτσι ευχήθηκε για το Πάσχα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Δούκισσα Νομικού
Instagram / Δούκισσα Νομικού

Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου έφτασε το Άγιο Φως στην Ελλάδα και πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε σε κάθε εκκλησία για να το παραλάβει μετά την Ανάσταση του Κυρίου. Πολλοί διάσημοι, λοιπόν, πριν συμβεί αυτό, θέλησαν να ευχηθούν στο κοινό τους για τις γιορτές και ανάμεσά τους βρίσκεται και η Δούκισσα Νομικού, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία (δείτε εδώ τις ευχές των υπολοίπων).

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια πόζαρε στον φακό που κρατούσε η μικρή της κόρη, Αναστασία, η οποία σήμερα, Κυριακή του Πάσχα 16/4, γιορτάζει (δείτε εδώ πώς την φωνάζει και πώς είναι η φωνή της), την ώρα που εκείνη είχε βγει μόλις από το νερό και λιαζόταν.

Η ιδιαίτερη φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού για τις ευχές του Πάσχα

«Καλή Ανάσταση σε όλους! Με υγεία, φως, αλήθεια και ΑΓΑΠΗ. Τη φωτογραφία την έβγαλε η νέα αλλά παντοτινή κολλητή μου. Η Αναστασία», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Δούκισσα Νομικού Πάσχα
Instagram / Δούκισσα Νομικού

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει με τα παιδιά της

Η Δούκισσα Νομικού μπορεί να απέχει από την τηλεόραση αυτό το διάστημα, παρόλα αυτά δεν έχει χάσει την επικοινωνία της με το κοινό, καθώς συχνά μέσω των social media απαντάει στα μηνύματα των ακόλουθών της.

Το ίδιο έκανε και την Παρασκευή 7/4 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ρωτήθηκε για την οικογένειά της και τις δυσκολίες του να μεγαλώνει κανείς δύο παιδιά. Το μοντέλο, έτσι, προχώρησε σε μία σπάνια εξομολόγηση, απαντώντας για τις φορές που "πελαγώνει".

«Αν πελαγώνω; Η φωτογραφία που έστειλα στον οφθαλμίατρό μου σήμερα, μιας που σε ένα μήνα έβγαλα 2 φορές κριθαράκι. Ναι, υπάρχουν φορές που νιώθω πελαγωμένη, που δε προλαβαίνω να κάνω όλα όσα θέλω και όπως τα θέλω.

Και γίνομαι αυστηρή με εμένα γιατί θέλω και προσπαθώ να τους ευχαριστήσω όλους και με πιέζω. Και βγάζω κριθαράκια. Αλλά, μετά με αγκαλιάζουν σφιχτά τα παιδιά μου και μου λένε πως είμαι η καλύτερη μαμά του κόσμου και τότε όλα είναι καλύτερα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δούκισσα Νομικού παιδιά