Νίκος Κουρής: «Αυτό είναι που τον τσακίζει!» - Η αποκάλυψη του για την Καρύδη και το IQ160

«Είναι μεγάλη ευτυχία να δουλεύεις με τη Σμαράγδα»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(ndp)
(ndp)

Ο Νίκος Κουρής έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο περιοδικό "Τηλεθεατής". Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος τον απολαμβάνουμε στην εβδομαδιαία σειρά του STAR, ΙQ160 μαζί με την Σμαράγδα Καρύδη και έχει αγαπηθεί πάρα πολύ από τους τηλεθεατές (δείτε εδώ τα σχόλια τους) μίλησε τόσο για την σειρά, όσο και για την συνεργασία του με την ίδια.

Τα σχόλια του Νίκου Κουρή για την Σμαράγδα Καρύδη

Η σειρά έκλεψε τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή. Το περιμένατε αυτό;

Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι ανταπόκριση θα έχει μια δουλειά, αλλά το ευχόμασταν και το ελπίζαμε. Είμαστε πολύ περήφανοι για τη σειρά, την έχουμε αγαπήσει, δουλεύουμε πάρα πολύ και είμαστε χαρούμενοι.

Πώς είναι, λοιπόν, να είστε αστυνομικός και να έχετε ξαφνικά συνεργάτη μια γυναίκα σαν την Πηνελόπη;

Έχει πολλή πλάκα. Είναι λίγο σαν το “Αυτός, αυτή και τα μυστήρια”. Τον Αργύρη, που είναι πολύ κλειστός άνθρωπος, τον εκνευρίζει αφάνταστα. Εκείνος είναι ένας αστυνομικός με όλη τη σημασία της λέξεως, πολύ υποχόνδριος, θέλει όλα να γίνουν σωστά και όπως τα έχει μάθει, αλλά υπάρχει ένα πολύ ωραίο challenge με την Πηνελόπη. Είναι πολύ έξυπνη, έχουν την ίδια τρέλα, το ίδιο πάθος να λύνουν τα μυστήρια. Του αρέσει πάρα πολύ, απλά δεν το ομολογεί.

Λένε ότι τα ετερώνυμα έλκονται. Θα τους δούμε σύντομα να μην μπορούν ο ένας χωρίς τον άλλον;

Αυτό δεν μπορώ να το αποκαλύψω ακόμη. Η σχέση τους περνάει από πάρα πολλά στάδια, θα έρθουν τα πάνω κάτω.

Φτάνουν στο σημείο, πάντως, να βλέπουν ο ένας τον άλλον στα όνειρά του...

Βέβαια, αυτό είναι το ένα χιλιοστό από αυτά που θα συμβούν. Έρχονται πολύ κοντά, μαλώνουν, ξανασμίγουν και γίνονται και πολλά ακόμη, τα οποία όμως θα σας αφήσω να τα απολαύσετε επί οθόνης.

Θα καταφέρει να τον κάνει να δει τη ζωή με άλλο μάτι;

Βεβαίως, θα αλλάξει εντελώς ο Αργύρης. Δεν θα αλλάξει ο χαρακτήρας του, αλλά σιγά σιγά θα δώσει χώρο στην Πηνελόπη, γιατί βλέπει ότι είναι αποτελεσματική. Μπορεί να κάνει την έξυπνη, να κάνει υπερβολές, αλλά είναι αποτελεσματική κι αυτό δεν μπορεί να μην το αναγνωρίσει.

Υποσυνείδητα δεν τον ενοχλείται λίγο;

Πάρα πολύ, εννοείται. Αυτό είναι που τον τσακίζει.

Πώς είναι η συνεργασία με τη Σμαράγδα Καρύδη;

Υπέροχη. Είναι μεγάλη ευτυχία να δουλεύεις με τη Σμαράγδα.