Μαντώ Γαστεράτου: «Συνδέθηκα πολύ πιο γρήγορα με...» - Η εξομολόγηση της στον αέρα της ΕΡΤ

«Παίζει ρόλο επίσης το ότι είμαστε το ίδιο φύλο»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Μαντώ Γαστεράτου: «Συνδέθηκα πολύ πιο γρήγορα με...» - Η εξομολόγηση της στον αέρα της ΕΡΤ

Το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα (16/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Δύο στη 1» βρέθηκε καλεσμένη η Μαντώ Γαστεράτου. Η ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ, τόσο για την προσωπική της ζωή, όσο και για την επαγγελματική της πορεία στον χώρο της δημοσιότητας.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαντώ Γαστεράτου, που πριν από λίγους μήνες έγινε μανούλα για δεύτερη φορά (δείτε εδώ φωτογραφίες) αναφέρθηκε στην οικογένεια της, τα παιδικά της χρόνια, αλλά και την ξεχωριστή σύνδεση που έχει με την κόρη της.

Οι δηλώσεις της Μαντώ Γαστεράτου για την οικογένεια της

«Με την κόρη μου, την Κυβέλη, έχουμε ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Δεν περίμενα ότι θα ερωτευτώ τόσο πολύ στη ζωή μου γιατί υπήρχε και ο Γιωργάκης μου. Στη δική μου περίπτωση, συνδέθηκα πολύ πιο γρήγορα με την κόρη μου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αγαπώ και δε λατρεύω τον Γιώργο. Με την Κυβέλη όμως, συνδέθηκα πιο νωρίς.

Ήμουν πιο έτοιμη, παίζει κι αυτό το ρόλο του. Παίζει ρόλο επίσης το ότι είμαστε το ίδιο φύλο. Όταν την είχα στην κοιλιά μου, σκεφτόμουν και έλεγα αυτό που λένε όλοι, ότι η μαμά με το αγόρι είναι αλλιώς, ότι υπάρχει αυτό το οιδιπόδειο σύμπλεγμα. Όμως, με τη μικρή την πάτησα. Λέω την πάτησα με την καλή έννοια. Συνδέθηκα πιο νωρίς», είπε αρχικά η Μαντώ Γαστεράτου.

«Βλέποντας μία γυναίκα που είναι ευπαρουσίαστη, υπήρχε εκεί στα 90’s το στερεότυπο της όμορφης πλην όμως ακαλλιέργητης. Αν το καλοσκεφτείς, μέσω των σειρών προβαλλόταν αυτό το πρότυπο της ξανθιάς παρουσιάστριας, διακωμωδώντας το. Εγώ υποσυνείδητα έκανα ό,τι περισσότερο μπορούσα για να απομυθοποιήσω τον ρόλο της όμορφης, εντυπωσιακής περσόνας στην τηλεόραση και υιοθετούσα συμπεριφορές πιο… ανδροπρεπής.

Η κινησιολογία, το λεξιλόγιο που χρησιμοποιούσα λειτουργούσαν ως μηχανισμός άμυνας. Δεν επέτρεπα να φαίνομαι στους άλλους χαζή. Είναι μια πτυχή του εαυτού μου που πλέον την έχω ενσωματώσει και είμαι οκ με αυτό», συνέχισε.