ANT1: Έκτακτη ανακοίνωση για την εκπομπή "Ζήσε Αλλιώς" λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
ANT1: Έκτακτη ανακοίνωση για την εκπομπή

Εδώ και λίγες μόνο ώρες γίνεται χαμός στους διαδρόμους του ΑΝΤ1, καθώς έγινε γνωστή μια είδηση για την νέα εκπομπή του καναλιού, με παρουσιάστρια την Σοφία Αλιμπέρτη. Στην εκπομπή «Ζήσε αλλιώς» που θα παρακολουθήσουμε αύριο (17/4) την επίσημη πρεμιέρα του, η παρουσιάστρια και το κανάλι του Αμαρουσίου έχουν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις.

Σε καθημερινή βάση θα προβάλλεται, στις 16:00 ακριβώς και μαζί της θα βρίσκονται ο Κωνσταντίνος Δέδες και ο Κωνσταντίνος Ξένος. Βέβαια, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν, η Σοφία Αλιμπέρτη και οι συνεργάτες της θα έχουν έναν super special καλεσμένο, που θα "Ζήσει" αλλιώς μαζί τους.

Διαβάστε επίσης: Ζήσε αλλιώς: Όλα όσα θα δούμε στην μεγάλη πρεμιέρα της Σοφίας Αλιμπέρτη στον ΑΝΤ1

Ο πρώτος καλεσμένος της Σοφίας Αλιμπέρτη στο "Ζήσε αλλιώς"

Ο λόγος φυσικά για τον Στέλιο Ρόκκο!

Θα αναφερθεί για το restart που έκανε στη ζωή του μετά την πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και όχι μόνο.

Τα σχόλια της Μπέτυς Μαγγίρα για το τρέιλερ της νέας εκπομπής της Σοφίας Αλιμπέρτη

Πριν μερικές μέρες κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο τρέιλερ για την τηλεοπτική επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη στον ΑΝΤ1 κάτι που φυσικά σχολιάστηκε από όλες σχεδόν τις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Ανάμεσά σε αυτές και το «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με την Μπέτυ Μαγγίρα, το πρωί της Τρίτης 11/4.

Συγκεκριμένα, αμέσως μετά την προβολή του τρέιλερ για την εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς», η παρουσιάστρια θέλησε να τοποθετηθεί και να κάνει τα δικά της σχόλια, μιας και δεν φάνηκε και πολύ ικανοποιημένη και εντυπωσιασμένη από το αποτέλεσμα.

«Η αλήθεια είναι ότι το τρέιλερ είναι πάρα πολύ απλό. Θα μπορούσαν να σκεφτούν κάτι πιο έξυπνο! Άκου να δεις, δεν χρειάζεται πάντα να είναι ακριβά τα τρέιλερ για να είναι καλά. Σίγουρα αν δώσεις λεφτά, το τρέιλερ θα είναι πολύ καλύτερο αλλά μπορεί να υπάρξουν και πιο ευρηματικές, πιο έξυπνες, απλές ιδέες. Θα μπορούσε να γυριστεί σε ένα πλατό ρε παιδί μου, σε ένα λευκό φόντο.

Ξέρεις τι θα ήθελα από τα κανάλια; Είναι σαν να μην έχουνε έμπνευση. Δεν μπορούσαν να σκεφτούν κάτι πιο ευφάνταστο;» είπε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.