Τον αποθέωσαν στην σκηνή του Mega - Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Λάκη Γαβαλά

Δεν σταμάτησαν τα παλαμάκια!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Τον αποθέωσαν στην σκηνή του Mega - Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Λάκη Γαβαλά

Το βράδυ της Ανάστασης (15/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Σπίτι με το Mega» είχαν αφιέρωμα στην Γλυκερία και την Μελίνα Ασλανίδου. Οι δύο ερμηνεύτριες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και προσπάθησαν να διασκεδάσουν τόσο τους καλεσμένους της εκπομπής του Mega, όσο και τους τηλεθεατές, οι οποίοι δεν ήταν και τόσ καλοί με τα σχόλια που έκαναν στο twitter - δείτε τα εδώ.

Δίπλα τους βρέθηκαν δημοφιλείς καλλιτέχνες από διαφορετικά είδη μουσικής που απογείωσαν το κέφι: Ο Νίκος Ζωιδάκης από την Κρήτη, η Στέλλα Κονιτοπούλου με το πασίγνωστο νησιώτικό της ρεπερτόριο, η Γωγώ Τσαμπά με τραγούδια σφραγισμένα από την παράδοση και με άρωμα Πόντου, ο Αλέξης Παρχαρίδης. Μαζί τους ο ταλαντούχος Χάρης Μακρής.

Εκτός από καλλιτέχνες, βρέθηκαν οι άλλοι γνωστοί της Ελληνικής showbiz, όπως ο Λάκης Γαβαλάς. Ο σχεδιαστής ρούχων την στιγμή, που τραγουδούσε η Γλυκερία το "Τα βάσανα ένα φορτίο" σηκώθηκε και ανέβηκε στην πίστα να χορέψει ζεϊμπέκικο.

Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Γαβαλά στο «Σπίτι με το Mega»

Να υπενθυμίσουμε ότι στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε το πρωί της Πέμπτης 23/3 ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας ήταν άκρως αποκαλυπτικός στις δηλώσεις του και μίλησε για όλους και για όλα.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί στα πρόσωπα της τηλεόρασης, στο My Style Rocks, στη Βίκυ Καγιά και στις φήμες για νέα εκπομπή αλλά και στην Ελίνα Παπίλα, με αφορμή την νέα της εκπομπή στο ΑΝΤ1.

«Αν κάνω ξανά τα ίδια θα βλέπω τον εαυτό μου σαν ένα κακό φαινόμενο, εγώ θέλω να είμαι φαινόμενο σκέτο. Το “My style rocks” το θεωρώ στενάχωρο όλο το θέμα, δεν το αξίζουν όλο αυτό. Πάνω που πήγαν να έχουν την συμπάθεια μου, τώρα έχουν την συμπόνια μου.

Υπάρχει ένα μείγμα όπου κάθε φορά δεν ξέρουν ποια συστατικά πρέπει να βάλουν ο ένας με τον άλλον. Είναι τρεις οι μάγειρες και πρέπει να φτιάξουν ένα άρτιο φαγητό. Το φαγητό όμως είναι ανάλατο, άνοστο.

Δεν έχω δει να γελάει, να περνάει καλά η επιτροπή μεταξύ τους. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μου φαίνεται αγέλαστη, ο Στέλιος Κουδουνάρης εκνευρίζεται από τους άλλους 2, ο υπέροχος φωτογράφος εκνευρίζεται, γιατί δεν ξέρει τι να πει. Η Κατερίνα Καραβάτου είναι αξιοπρεπέστατη, αλλά η μόδα δεν θέλει αξιοπρέπεια!».

Για την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα που έκανε πρεμιέρα πριν μερικές μέρες σχολίασε: «Η εκπομπή της Ελίνας Παπίλα είναι μια ΥΕΝΕΔ που της έβαλαν χρώμα. Στο “Είμαστε μαζί” ήταν ένα βαγόνι, ένα τρένο, όλοι ήταν κάπως στριμωγμένοι με ένα ταξίδι αρκετά μακρινό… λέω να αρχίσουν με μια προσευχή εκεί. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ήξερε το πώς πρέπει να είναι έτσι στημένο. Η Παπίλα έχει μάθει από το ραδιόφωνο κάθεται σε μια καρεκλά σε ένα σκοτεινό δωμάτιο».

Αναφορικά με την τηλεοπτική επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη: «Αφού είδαν ότι λείπει να την πάρουν».

Σχετικά με πρόσωπα της τηλεόρασης που συζητιούνται έντονα κατά καιρούς, σχολίασε: «Τον αγαπώ τον Γιώργο Λιάγκα μου αρέσει έτσι όπως τα λέει έτσι, μεταφέρει τα δράματα. Στη Βίκυ Καγιά λέω το ρήμα “αποσύρω”. Πρέπει να ξεκουραστεί, είναι ένα καλό εργασία αλλά της δόθηκαν ευκαιρίες και στις αποτυχίες. Το “GNTM” είναι πρότζεκτ που από την μάνα του είναι αποτυχημένο. Ποιος βλέπει αυτά τα πράγματα και ποιος τα υπολογίζει; Αν η Βίκυ αφήσει την όμορφη οικογένειά της και πηγαίνει κάθε πρωί εκεί (στο πρωινό του STAR), είναι δικό της θέμα».