Έχουν παντρευτεί αλλά δεν της έχει κάνει... - Η αποκάλυψη της Τσινόγλου για τον Οικονόμου

Χαμός στα σχόλια!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @filio_lou)
(instagram / @filio_lou)

Η Φιλιώ Τσινόγλου είναι από τις πιο γνωστές influencer της Ελλάδας και κρατά τους διαδικτυακούς της φίλους ενήμερους σε καθημερινή βάση, είτε με τα παιδιά της, είτε γενικά με την ρουτίνα και την γυμναστική της. Η ίδια, λοιπόν, που έχει παντρευτεί και κάνει δύο πανέμορφα παιδιά, με τον σύζυγο της Κώστα Οικονόμου, έχει ένα παράπονο από αυτόν.

Πιο συγκεκριμένα, η Φιλιώ Τσινόγλου, κοινώς "filio_lou" μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε γνωστή μια είδηση για την ίδια και τον σύζυγο της, που επιτέλους έγινε μετά από χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Φιλιώ Τσίνογλου: Η συγκινητική αποκάλυψη για το δεύτερο παιδί της - « Το τάμα μου με βοήθησε»

Το παράπονο που έχει η Φιλιώ Τσινόγλου από τον άνδρα της

Ο λόγος για την... πρόταση γάμου!

Σε μια σχετική πόζα έκατσε το ζευγάρι και στην λεζάντα της φωτογραφίας, η influencer το αποκάλυψε γράφοντας χαρακτηριστικά: «Κάλιο αργά παρά ποτέ ! Την έκανε την πρόταση ο οικονόμου!».

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από μερικά χρόνια, επίθεση με βενζίνη δέχτηκε η Φιλιώ Τσινόγλου και το περιστατικό εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Live News». Όπως αποκάλυψε, ένας άντρας προσπάθησε να της ρίξει βενζίνη στο πρόσωπο κάτι που ευτυχώς απέφυγε!

«Μου επιτέθηκε για να μου ρίξει βενζίνη στο πρόσωπο»! είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο η όμορφη γυμνάστρια Φιλιώ Τσινόγλου! «Και μάλιστα εκείνη τη στιγμή μου ήρθε στο νου η επίθεση που έγινε με βιτριόλι στην Ιωάννα»!

Ο 37χρονος που έκανε την επίθεση σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι ένας άνεργος που περιφέρεται στους δρόμους του Βόλου, κρατώντας ένα μπουκάλι βενζίνη. Έκανε συχνά επιθέσεις σε γυναίκες προσπαθώντας να τους ρίξει τη βενζίνη στο πρόσωπο.

Πριν από περίπου δυο χρόνια επιτέθηκε σε φοιτήτρια. Την τραυμάτισε στο μάτι και συνελήφθη! Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 9 μηνών και αποφυλακίστηκε. Ωστόσο, συνέχισε τις επιθέσεις. Λίγο μετά τον δεκαπενταύγουστο επιτέθηκε στην γυμνάστρια Φιλιώ Τσινόγλου προσπαθώντας να της πετάξει βενζίνη στο πρόσωπο.