Οι φωτογραφίες δίπλα από την σούβλα με το αρνί - Έτσι πέρασε το Πάσχα η Αγγελική Νικολούλη μετά το ατύχημά της

Παραδοσιακά και απλά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / aggelikinikolouli
Instagram / aggelikinikolouli

Δύσκολες και γεμάτες ταλαιπωρία ήταν οι τελευταίες μέρες για την Αγγελική Νικολούλη, καθώς ήρθε αντιμέτωπη με ένα απρόσμενο ατύχημα με αποτέλεσμα να μην βγει στον τηλεοπτικό αέρα η τελευταία της εκπομπή Φως στο Τούνελ για το Πάσχα και να μην αποχαιρετήσει όπως ήθελε το κοινό.

Ειδικότερα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια τραυματίστηκε από τον γάτο της στην περιοχή του ματιού, ωστόσο δεν ήταν κάτι πολύ σοβαρό για αυτό και κατάφερε να γιορτάσει το Πάσχα μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η ίδια δημοσίευσε μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μερικές φωτογραφίες προκειμένου να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το πώς πέρασε τις γιορτινές αυτές ημέρες.

Έτσι πέρασε το Πάσχα η Αγγελική Νικολούλη

Έτσι πέρασε το Πάσχα η Αγγελική Νικολούλη 

Έτσι πέρασε το Πάσχα η Αγγελική Νικολούλη 2

Το μακροσκελές μήνυμά της μετά το ατύχημά της

Η παρουσιάστρια λοιπόν μέσα από ένα μακροσκελές κείμενό της στο anikolouli.gr εξήγησε στους διαδικτυακούς της φίλους και τηλεθεατές τι ακριβώς συνέβη. Μάλιστα, την ίδια στιγμή, έστειλε και τις ευχές της ενόψει Πάσχα.

«Φίλοι μου,

Τα φώτα του «Τούνελ» έσβησαν μία βδομάδα νωρίτερα και δεν πρόλαβα να σας ευχηθώ για το Πάσχα, όπως συνηθίζουμε χρόνια τώρα στην παρέα μας.

Ένας μικρός τραυματισμός, με ανάγκασε να απέχω από την έρευνα για λίγες ημέρες. Την… πάτησα από τον Νώντα! Όχι δίποδο, αλλά τετράποδο γάτο, που ξαφνικά αποφάσισε να μου δείξει τα νύχια του…

Το μάτι μου που δέχθηκε την… επίθεση είναι ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο σημείο. Ακολουθώντας τις συμβουλές των ιατρών, δεν είχα άλλη επιλογή από το να απέχω από οτιδήποτε θα μπορούσε να το επιβαρύνει.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, σας στέλνω ευχές καρδιάς για ένα καλό και ξέγνοιαστο Πάσχα.

Ο συμβολισμός των ημερών με την απόδοση του θείου δράματος αλλά και η λύτρωση με την Ανάσταση του Θεανθρώπου, ας είναι η αφορμή να πλημμυρίσουν οι ψυχές μας από φως και ελπίδα.

Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε τα αρνητικά σε θετικά και να αναγεννηθούμε μέσα από τα χτυπήματα και μαθήματα της ζωής.

Μπορεί να επαναλαμβάνομαι αλλά θα το ξαναπώ γιατί το πιστεύω:

Όλοι μέσα μας έχουμε μία αστείρευτη πηγή ενέργειας, που αν την αντλήσουμε και τη χρησιμοποιήσουμε σωστά, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά για εμάς και για τους γύρω μας.

Το «Τούνελ» θα ανάψει και πάλι τα φώτα του αμέσως μετά το Πάσχα, την Παρασκευή 21 Απριλίου.

Καλή Ανάσταση!

Με την Αγάπη μου,

Αγγελική».

Θερμές ευχές για καλό Πάσχα…