Στην Κέρκυρα μαζί με την κόρη της, Μαρία η Άντζελα Γκερέκου - Οι φωτογραφίες με τις ευχές της για το Πάσχα

Οικογενειακές στιγμές για την όμορφη ηθοποιό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / angela_gerekou
Instagram / angela_gerekou

Στην Κέρκυρα μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα πέρασε το φετινό Πάσχα η Άντζελα Γκερέκου ένα πολύ σημαντικό μέρος για την ίδια, μιας και στο παρελθόν βίωσε έντονες και όμορφες στιγμές δίπλα στον Τόλη Βοσκόπουλο, ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν περίπου ενάμιση χρόνο και βύθισε τους πάντες σε πένθος.

Μετά την απώλεια του, η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται συχνά στο νησί μιας και εκεί βρίσκονται πολλοί συγγενείς της και για αυτόν τον λόγο επέλεξε να περάσει εκεί τις γιορτινές μέρες, ενώ μαζί της φυσικά ήταν και η μητέρα, ο αδερφός και η κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου.

Μάλιστα, μετά την Ανάσταση, η Άντζελα Γκερέκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια σειρά από φωτογραφίες δίπλα στην οικογένειά της.

Διαβάστε επίσης: «Καλό ταξίδι να έχει η ψυχούλα του...» - Ασύλληπτος θρήνος για την Άντζελα Γκερέκου

Οι φωτογραφίες της Άντζελας Γκερέκου μαζί με την οικογένειά της το Πάσχα

«Χριστός Ανέστη!!!! #love #family #corfu #easter», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Η εξομολόγησή της για την σχέση της με τον Τόλη Βοσκόπουλο

«Σε κάθε τι μεγάλο που έκανα στη ζωή μου, δηλαδή με μεγάλη αλλαγή, όπως ήταν αυτή της πολιτικής, ο Τόλης ήταν αυτός που μου έλεγε “πήγαινε, προχώρα”. Ήταν τεράστιο το πλήγμα που δέθηκε στην ψυχή του. Ο Τόλης ήταν και είναι, γιατί πάντα υπάρχει, τόσο αγνός, ένα παιδί στην ψυχή. Τη φωνή του Τόλη, όποτε την άκουγα, δάκρυζα.

Ήμουν ερωτευμένη πλατωνικά μαζί του, με τη φωνή του, με τη χροιά του. Παντρευτήκαμε το ’96 και μου είπε “θέλω να ξανατραγουδήσω”. Θα μπορούσε άνετα να το ανταγωνιστεί το πιο σκοτεινό θρίλερ, αυτό που έζησε ο Τόλης στη ζωή του», λέει χαρακτηριστικά η ίδια.