"Έλιωσε" ολόκληρο το Instagram - Βίντεο με τις κόρες της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη να τσουγκρίζουν τα πασχαλινά αυγά

Ποια βγήκε νικήτρια;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στη Σέριφο επέλεξαν να γιορτάσουν το φετινό Πάσχα η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τις δίδυμες κόρες τους, έναν πολύ αγαπημένο προορισμό του ζευγαριού, τον οποίο επισκέπτονται όποτε μπορούν με την πρώτη ευκαιρία.

Το ζευγάρι, να υπενθυμίσουμε, πως παντρεύτηκε στην Σίφνο για αυτό και είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και γεμάτο όμορφες αναμνήσεις μέρος και φέτος ήταν η πρώτη φορά που είχαν μαζί και τις μικρές Αριάνα και Φιλίππα που ήρθαν στον κόσμο τον Ιούνιο του 2021.

Μάλιστα, οι μικρούλες φέτος έμαθαν το έθιμο με το τσούγκρισμα των κόκκινων αβγών, κάτι που αποκάλυψε η Χριστίνα Μπόμπα μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram. Από το συγκεκριμένο βίντεο, φαίνεται πως η νικήτρια ήταν η Αριάνα, με την γλυκιά μανούλα να εξηγεί στην Φιλίππα πως δε χρειάζεται να στεναχωριέται.

«Δεν πειράζει αγάπη μου, έτσι είναι το παιχνίδι», ακούγεται να της λέει η Χριστίνα ενώ μάλιστα ο Σάκης αποφάσισε να κάνει και το πρώτο του μπάνιο στο νησί για φέτος (δείτε εδώ το βίντεο).

Το βίντεο με τις κόρες Μπόμπα - Τανιμανίδη από το τσούγκρισμα των αβγών

Πριν από λίγες ημέρες η οικογένεια είχε βρεθεί στο Συνεβρό

Το Σινεβρό είναι χωριό της Αχαΐας και υπάγεται στον Δήμο Αιγιαλείας. Βρίσκεται στην όχθη του ποταμού Κριού, λίγο πιο πάνω από τη Σβυρού και σε υψόμετρο περίπου 550 μέτρων, με τα σπίτια του διασκορπισμένα σε δύο επίπεδα (γειτονιές). Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 έχει πληθυσμό 38 κατοίκων.

Αν ταξιδέψει κανείς μέχρι το Σινεβρό αξίζει να επισκεφθεί το θεματικό πάρκο της περιοχής «Area Synest», ένα μαγικό μέρος το οποίο επέλεξε η οικογένεια Τανιμανίδη για το διήμερο που μας πέρασε.

Να σημειωθεί πως μέσα στο πάρκο υπάρχουν υπέροχα πέτρινα και ξύλινα καταλύματα προς ενοικίαση και διαμονή. Σε ένα από αυτά έμεινε και το ζεύγος (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Η οικογένεια έφτασε στο σημείο το απόγευμα της Παρασκευής 7/4 κι αποχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής 9/4. Μαζί τους, για συντροφιά, είχαν κι ένα φιλικό ζευγάρι που είχε κι αυτό ένα παιδάκι.

Όπως θα δείτε και στα παρακάτω αποκλειστικά στιγμιότυπα του Youweekly.gr ο Σάκης Τανιμανίδης με τα παιδιά, την Χριστίνα Μπόμπα και την παρέα τους απόλαυσαν το πρωί της Κυριακής, λίγο πριν πάρουν τον δρόμο του γυρισμού, ένα θεσπέσιο πρωινό στην τραπεζαρία του καταλύματος. Πιατέλα με αλλαντικά, ομελέτα και pancakes που ξετρέλαναν τόσο την Αριάνα όσο και την Φιλίππα!

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Διήμερο με τα παιδιά τους στο Σινεβρό - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Τα διδυμάκια τους γέμισαν τον χώρο με χαμόγελο και θετική αύρα όπως και οι ίδιοι! Τόσο ο Σάκης Τανιμανίδης όσο και η Χριστίνα Μπόμπα ήταν ευγενικοί και χαμογελούσαν στον κόσμο που τους πλησίαζε για να τους μιλήσει! Η Αριάνα και η Φιλίππα, μάλιστα, έκαναν νέες γνωριμίες αφού έπαιξαν και διάβασαν βιβλία με παιδάκια που βρίσκονταν στο χώρο από άλλες οικογένειες που διέμεναν στο θέρετρο!

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Διήμερο με τα παιδιά τους στο Σινεβρό - Αποκλειστικές φωτογραφίες