Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Γεωργούλης - Κατηγορείται για...

Η ανακοίνωσή του λίγο πριν τις εκλογές

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Αλέξης Γεωργούλης εκτός από τη δράση του στην τηλεόραση και στο θέατρο εμπλέκεται παράλληλα και με την πολιτική σκηνή της χώρας, με τον ίδιο να είναι Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ κάνοντας αρκετές δράσεις στο κόμμα.

Λίγο πριν από τις εθνικές εκλογές, με το Γεωργούλη να κάνει και εκείνος με τη σειρά του τον προεκλογικό αγώνα, όπως συνηθίζεται, ήρθε αντιμέτωπος με μία εξέλιξη, που αλλάζει εντελώς τα πλάνα του.

Πιο αναλυτικά, ο Γεωργούλης κατηγορήθηκε για περιστατικό του παρελθόντος, το οποίο θα πάει στη δικαιοσύνη κάτι, που παράλληλα τον οδήγησε να ανακοινώσει τη Δευτέρα 17/4, πως παραιτείται από το ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ (δείτε εδώ το αυτοάνοσο, που τον ταλαιπωρεί).

Περισσότερες σχετικές πληροφορίες έγιναν γνωστές και μέσα από το ρεπορτάζ του Open λίγο μετά την ανακοίνωση του ηθοποιού - ευρωβουλευτή.

Η ανάρτηση του Αλέξη Γεωργούλη για την παραίτησή του από το ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

«Δυστυχώς ζούμε σε δύσκολες και επικίνδυνες εποχές.

Προς μεγάλη μου έκπληξη πληροφορούμαι ότι υποβλήθηκε σε βάρος μου, καταφανώς ψευδής και συκοφαντική καταγγελία, για περιστατικό που δήθεν συνέβη πριν τρία χρόνια.

Απέναντι σε αυτήν την ψευδή και προσβλητική επίθεση, που πραγματοποιείται – μάλλον όχι τυχαία – λίγες ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές, προτίθεμαι να δώσω τη μάχη μου στη δικαιοσύνη, για την αλήθεια και την αποκατάσταση του ονόματός μου, αιτούμενος ο ίδιος την άρση της ευρωβουλευτικής μου ασυλίας.

Στο πλαίσιο αυτό και επειδή δεν θέλω επ’ ουδενί να επηρεάσω τον αγώνα που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, σε όλα τα επίπεδα, με ένα καθαρά προσωπικό ζήτημα, θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση των οργάνων του κόμματος και υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του κόμματος καθώς και από την Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Με εκτίμηση

Αλέξης Γεωργούλης», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αλέξης Γεωργούλης.