«Χαλάλι της...» - Η ''τρέλα'' που έκανε ο Πανταζής μετά το χωρισμό του από την Άντζελα Δημητρίου

«Ερωτεύτηκα πολύ...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τη Δευτέρα 17/4 ο Λευτέρης Πανταζής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 με τον ίδιο να μιλάει πολύ ανοιχτά - όπως συνηθίζει άλλωστε - για τη σχέση του με την κόρη του, τις σχέσεις του παρελθόντος αλλά και για την καριέρα του.

Ένα από τα σημεία, που στάθηκε ο Πανταζής και είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε να κάνει με μία από τις μεγαλύτερες αγάπες του, με αυτή να μην είναι άλλη από την Άντζελα Δημητρίου, με την οποία κάποτε είχαν σχέση.

Μάλιστα, από μόνος του ο τραγουδιστής θέλησε να αποκαλύψει, πως με την εν λόγω κυρία είχε μεγάλο έρωτα και πως όταν ήρθε η ώρα του χωρισμού ο ίδιος το είχε πάρει πάρα πολύ βαριά (δείτε εδώ την αποκάλυψη της Δημητρίου για την ενδοοικογενειακή βία, που έζησε).

Η αποκάλυψη του Λευτέρη Πανταζή για το χωρισμό του με την Άντζελα Δημητρίου

«Ερωτεύτηκα πολύ, σύρθηκα στα πατώματα, έχασα κιλά, έκανα και τέτοια...τα κιλά εκεί έφυγαν. Την Άντζελα Δημητρίου την αγάπησα πολύ, χαλάλι της, στο χωρισμό έχασα κιλά. Δεν άκουγα τίποτα, δεν πήγαινε τίποτα κάτω, ούτε τραγούδι, ούτε φαγητό», είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

Το χρονικό της σχέσης τους

Ο Πανταζής είχε μιλήσει στην κάμερα του Open Weekend, την Κυριακή 4/12 αποκαλύπτοντας όλο το χρονικό της σχέσης τους. Μάλιστα, είχε τονίσει πως δεν έχει αγαπήσει άλλη γυναίκα ξανά όπως αγάπησε εκείνη.

Οι δυο τους πέρασαν από σαράντα κύματα, ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς πως η τραγουδίστρια έμεινε έγκυος τέσσερις φορές από εκείνον, όμως στο τέλος τους κέρδισε η καριέρα και έτσι κατέληξαν να τα "διαλύουν" όλα.