Γιώργος Κύρτσος: «Ο Αλέξης και η καταγγελούσα είχαν...» - Η αποκάλυψη του ευρωβουλευτή για τον Γεωργούλη

Το αποκάλυψαν στον αέρα του Πρωινού!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(facebook / @alexis.georgoulis.315)
(facebook / @alexis.georgoulis.315)

Το πρωί της Τρίτης (18/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό» συνδέθηκε με βιντεοκλήση, ο Γιώργος Κύρτσος. Ο ευρωβουλευτής μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και μίλησε για την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση και όχι μόνο, κατά του Αλέξη Γεωργούλη, από γυναίκα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Λίγη ώρα πριν τον Γιώργο Κύρτσο, συνδέθηκε τηλεφωνικά, η Πηγή Δεβετζή και μίλησε για τον ηθοποιό, αναφέροντας, πως όλα αυτά είναι ψέματα.

«Τον Αλέξη τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος, ένα πάρα πολύ καλό παιδί και τον συνάντησα στο Ευρωκοινοβούλιο πριν από ένα μήνα που είχα πάει καλεσμένη. Εντάξει, μιλάμε τώρα είναι γελοία πράγματα αυτά. Δεν πιστεύω τίποτα, δεν υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάτι τέτοιο. Τον στηρίζω, τον έχω πάρει τηλέφωνο. Δεν πιστεύω τίποτα, είναι αστεία αυτά τα πράγματα», είπε μεταξύ άλλων - δείτε εδώ ολόκληρες τις δηλώσεις της.

Τα λόγια του Γιώργου Κύρτσου για τον Αλέξη Γεωργούλη

«Το βασικό λάθος του Γεωργούλη είναι ότι αν και Ευρωβουλευτής είχε σχέσεις με συνεργάτες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η κυρία ήταν νομική σύμβουλος του Ευρωκοινοβουλίου και τώρα νομική σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ξέρω και τους δύο πρωταγωνιστές. Είναι και δύο φιλικά άτομα, τους ξέρω σε κοινωνικό επίπεδο. Είναι νέοι, λαμπεροί και θέλεις να είσαι φίλος τους», είπε αρχικά ο Γιώργος Κύρτσος.

«Μας δίνουν οδηγίες ότι δεν κάνεις σχέσεις με βοηθούς ή στελέχη υπηρεσιών. Οι νεότεροι δεν μπορούν να το αποφύγουν επειδή είναι ο κοινωνικός τους περίγυρος, όπως η Καϊλή παντρεύτηκε και απέκτησε παιδί με έναν Ιταλό βοηθό, έτσι και ο Γεωργούλης. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι πιο προωθημένοι στο τι σημαίνει το “ναι”, το “όχι” μιας γυναίκας, τι σημαίνουν οι ερωτικές επιλογές των ανθρώπων», ανέφερε στην συνέχεια ο Ευρωβουλευτής.