«Έχει γίνει άγγελος το παιδί μου» - ''Ραγίζει'' καρδιές η μητέρα της 35χρονής Κατερίνας Γεωργιάδη

Το τροχαίο που της αφαίρεσε τη ζωή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έχει γίνει άγγελος το παιδί μου» - ''Ραγίζει'' καρδιές η μητέρα της 35χρονής Κατερίνας Γεωργιάδη

Τη Μεγάλη Παρασκευή 14/4 έγινε γνωστή μια πολύ δυσάρεστη είδηση, καθώς έφυγε από τη ζωή μια νέα κοπέλα, η Κατερίνα Γεωργιάδη σε ένα τροχαίο, που είχε στη Λεωφόρο Αθηνών, χάνοντας τον έλεγχο του αυτοκινήτου της (δείτε εδώ περισσότερα).

Η κοπέλα ετοιμαζόταν να επισκεφτεί εν όψει του Πάσχα την οικογένεια της στην Κόρινθο, εκεί από όπου καταγόταν με τη μοίρα ωστόσο να έχει άλλα σχέδια, ματαιώνοντας για πάντα αυτή τη συνάντηση.

Οι συγκινητικές δηλώσεις της μητέρας της Κατερίνας Γεωργιάδη

Η οικογένεια της αλλά και όσοι γνώριζαν την Κατερίνα από το χώρο του modeling παραμένουν συγκλονισμένοι, με τη μητέρα της να κάνει δηλώσεις στο T-live την Τρίτη 18/4 με τον πόνο στη φωνή της να είναι ανείπωτος.

«Η καρδιά μου, η ψυχή μου, το στήριγμά μου. Από την τροχαία έμαθα, ότι το παιδί μου είχε ατύχημα. Δε φταίει το παιδάκι μου, πήγαινε Αθήνα και θα ερχόταν να κάνουμε Πάσχα πάλι Κόρινθο. Ένα αγγελούδι, ένας άγγελος, μία ψυχή, πως να σας περιγράψω την ψυχή του παιδιού μου, δεν υπάρχει πιο δοτικό παιδί, δεν υπάρχει. Δεν έχω λόγια να πω, δεν έχω λόγια να πω τι παιδί είχα, όχι επειδή ήταν δικό μου το παιδί, αλλά δεν υπάρχουν λόγια για αυτό το παιδί, αλλά έχει γίνει άγγελος το παιδί μου», είπε η μητέρα της Κατερίνας Γεωργιάδη.