My style rocks: «Από πότε μιλάμε στον ενικό;» - Ο κακός χαμός ανάμεσα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Ειρήνη

«Με προσβάλλει»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My style rocks: «Από πότε μιλάμε στον ενικό;» - Ο κακός χαμός ανάμεσα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Ειρήνη

Ένα έντονο επεισόδιο είδαμε να σημειώνεται μεταξύ της Ειρήνης και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου την Τρίτη 18/4 στο My style rocks, με την κριτή να κάνει έντονα σχόλια στη διαγωνιζόμενη κάτι, που όπως είδαμε δε μπόρεσε να δεχτεί.

Η Παπαγεωργίου μάλιστα ξέφυγε, όταν η κοπέλα έκανε γνωστό, πως φορούσε πάνω της κάποια τάματα, με την Ηλιάνα, που πιστεύει έντονα στο θεό, να μη μπορεί να δεχτεί το όλο concept.

Η κατάσταση μάλιστα ξέφυγε, όταν η Ειρήνη απευθύνθηκε ξαφνικά στην κριτή στον ενικό, με την Παπαγεωργίου να τα παίρνει, αφού δεν της είχε δώσει την άδεια ποτέ της να μιλάνε σε αυτό το ύφος.

Δείτε εδώ επίσης: My style rocks: Δε φορούσε τίποτα από μέσα - Η προκλητική κίνηση της Emilia Vodos

H ένταση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με την Ειρήνη στο My style rocks

«Λοιπόν όταν κάνουμε Bollywood σας δώσαμε κάποια στοιχεία για μία θρησκεία. Ότι όταν δε γνωρίζουμε τι φοράμε και για ποιο λόγο και δεν το σεβόμαστε ή τουλάχιστον φαίνεται ότι δεν το σεβόμαστε, δεν είναι καθόλου σωστό. Ο χριστιανισμός λοιπόν είναι και αυτό μία θρησκεία και άνθρωποι σαν εμένα, που ασπάζονται τον χριστιανισμό θα ήθελαν να ξέρουν τι είναι, τι σημαίνει και για ποιο λόγο το έχεις βάλει στην εικόνα σου, γιατί δε μου αρέσει καθόλου να φοράς πάνω σου τάματα, που αφορούν πραγματικά σε ασθένειες και σε σοβαρά προβλήματα ανθρώπων», είπε μεταξύ άλλων η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η νέα διαγωνιζόμενη που μπήκε (17/4) στο παιχνίδι

Αναστασία Σαμαρά

  • Ηλικία: 42 ετών
  • Επάγγελμα: Personal Stylist
  • Η Αναστασία έχει καταγωγή από τη Νάουσα Ημαθίας και από μικρή της αρέσει ότι έχει να κάνει με το ντύσιμο αφού και οι δυο γονείς της δούλευαν στη βιομηχανία ενδυμάτων.
  • Έχει σπουδάσει Κλινική Διαιτολογία στην Αθήνα, στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία. Τον τελευταίο χρόνο ζει και εργάζεται ως personal stylist στο Άμστερνταμ.
  • Στο My Style Rocks έρχεται για να δείξει στις γυναίκες άνω των 40 αλλά και στις νεότερες πώς να ντυθούν με τρόπο σύγχρονο και φρέσκο.
  • Το προσωπικό της στυλ είναι κατά βάση… δωρικό όπως είναι και ο χαρακτήρας της. Προτιμά τις καθαρές γραμμές και τις μονοχρωμίες ωστόσο της αρέσει και η θεατρικότητα. Θέλει να φέρει εικόνες σύγχρονες αλλά και ανατρεπτικές.
  • Βρίσκει τους κριτές δικαίως… αυστηρούς και τις συμπαίκτριές της μη δεκτικές στην κριτική!