Βρέθηκε η κλεμμένη μηχανή του Χρήστου Χολίδη - Καρέ καρέ η στιγμή που την παραλαμβάνει από την Άμεση Δράση

Το μήνυμα που στέλνει στους δράστες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τρίτη 18/4 μέσα από το instagram έγινε γνωστό, πως ο Χρήστος Χολίδης έπεσε θύμα κλοπής, αφού άγνωστοι πήραν τη μηχανή του τραγουδιστή με τον ίδιο να δρα άμεσα για να την πάρει ξανά στα χέρια του (δείτε εδώ την ανάρτησή του).

Στη συνέχεια, της ημέρας ο ίδιος έκανε άλλα 3 stories στον προσωπικό του λογαριασμό κάνοντας γνωστό, πως βρήκε τη μηχανή του ενώ παράλληλα έστειλε ένα μήνυμα στους δράστες, που προσπάθησαν να το βλάψουν!

Η ανάρτηση του Χρήστου Χολίδη αφού βρήκε την κλεμμένη του μηχανή

Πιο αναλυτικά, ο τραγουδιστής πήγε στο σημείο, που άφησαν το κλεμμένο αντικείμενο και μάλιστα φωτογραφήθηκε με την Άμεση Δράση της Νίκαιας, η οποία στο πλευρό του, με το που την κάλεσε ο ίδιος.

Χολίδης κλεμμένη μηχανή

Η απάντησή του στις φήμες γάμου

Ο Χρήστος Χολίδης είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» τη Δευτέρα 20/6παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Μάλιστα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης απάντησε και για πρώτη φορά στις φήμες που τον θέλουν να παντρεύεται την επί δύο χρόνια σύντροφό του.

«Είναι απίστευτο αυτό! Δεν ξέρω πως τα βγάζουν! Εγώ κουμπάρος θα γίνω, δεν θα παντρευτώ. Κουμπάρος γίνομαι στον καλύτερο μου φίλο. Είναι ο καλύτερος φίλος μου και τον παντρεύω. Δεν ξέρω, πως γίνεται αυτό, πως τα βγάζουν...» είχε πει ο Χρήστος Χολίδης.