Μαυρισμένη και με κορμί που κόβει την ανάσα - Τα πρώτα μπάνια της Οικονομάκου στη Σαντορίνη

Πόζαρε χαμογελαστή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
athinao1konomakou - instagram
athinao1konomakou - instagram

Η Αθηνά Οικονομάκου και η οικογένειά της πέρασαν τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα εκτός Αθηνών και συγκεκριμένα σε ένα από τα αγαπημένα τους νησιά στην Ελλάδα, στο οποίο δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύζυγός της.

Ο λόγος για την πανέμορφη Σαντορίνη, στο ξενοδοχείο του Φίλιππου Μιχόπουλου, το οποίο παρέχει όλες τις ανέσεις, δεδομένου ότι η ηθοποιός ήταν εκεί με τα δύο μικρά της παιδιά (δείτε εδώ πόσο κοστίζει το 3ημερο του Πάσχα το συγκεκριμένο ξενοδοχείο).

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου με το μαγιό της

Ο καιρός φαίνεται, πως ήταν καλός στο νησί και έτσι η Οικονομάκου δε δίστασε να κάνει και το μπάνιο της, καθώς την Τρίτη 18/4 δημοσίευσε φωτογραφίες στο instagram με το μαγιό της, με την ίδια να είναι μαυρισμένη και χαμογελαστή!

Η εξομολόγηση της Οικονομάκου για το σύζυγο της

Το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου (15/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Μαμά-δες» ήταν καλεσμένη η Αθηνά Οικονομάκου. Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ, για την προσωπική της ζωή και το σύζυγό της!

«Είμαστε εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες με τον άντρα μου. Υπήρχε μία κοινή βάση, το ίδιο νόμισμα στις δύο διαφορετικές όψεις. Ο Φίλιππος δεν είναι υπέρ των ορίων και του προγράμματος. Εγώ είμαι εντελώς το αντίθετο. Υπήρχε σύγκρουση και με τα παιδιά ειδικά. Με το πρώτο παιδί εγώ ήμουν παραπάνω πιεστική, του προγράμματος. Έχουμε έρθει ο ένας στο μέρος του άλλου, το θέλαμε πολύ, το παλέψαμε πολύ, το δουλέψαμε πολύ.

Όταν ήρθε ο Μάξιμος ήταν μία γερή πρόκληση, δυσκολεύτηκα πάρα πολύ, έπεσα πολύ ψυχολογικά το πρώτο διάστημα, απέφυγα ξυστά την επιλόχειο. Είχα απαιτήσεις που για τον Φίλιππο ήταν παραπάνω από όσες έπρεπε», είχε πει η Αθηνά Οικονομάκου.