Δέσποινα Τσούτσα: « Δεν ήθελα να σπουδάσω κάτι, το όνειρό μου δεν είναι...» - Η σπάνια εξομολόγηση της πρωταγωνίστριας του Παράδεισου των Κυριών

«Ήμουν λίγο αντιδραστική»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δέσποινα Τσούτσα: « Δεν ήθελα να σπουδάσω κάτι, το όνειρό μου δεν είναι...» - Η σπάνια εξομολόγηση της πρωταγωνίστριας του Παράδεισου των Κυριών

Καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night Show, το βράδυ της Τρίτης 18/4 βρέθηκε η Δέσποινα Τσούτσα, η οποία αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στην σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών (δείτε εδώ τι θα συμβεί στο αποψινό 19/4 επεισόδιο) όμως πέρα από την συμμετοχή της στη σειρά, μίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την ζωή της, την οικογένειά της, αλλά και τις σπουδές της.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως οι γονείς της διέθεταν κατάστημα με κοσμήματα και αξεσουάρ και είχε τύχει να εξυπηρετήσει η ίδια γνωστά ονόματα της ελληνικής σόουμπιζ, όπως είναι η Μαρία Σολωμού και η Κατερίνα Παπουτσάκη, αλλά και η Γωγώ Μπρέμπου. Με την πρώτη μάλιστα είχαν και άλλη σχέση, καθώς υπήρξε και καθηγήτριά της στη σχολή αργότερα.

Η εξομολόγηση της Δέσποινας Τσούτσα

«Ήξερα σίγουρα ότι δεν ήθελα να δώσω Πανελλήνιες. Οπότε ήθελα να τους (στους γονείς της) πω ότι "Ξέρετε κάτι; Ας μην είναι τσάμπα όλα τα φροντιστήρια, γιατί εγώ δεν θέλω να κάνω αυτό το πράγμα". Δεν ήθελα να σπουδάσω κάτι, το όνειρό μου δεν είναι μέσα στα πανεπιστήμια. Ήμουν και λίγο αντιδραστική. Δεν μπορούσαν να μου πουν τι να κάνω. Ό,τι είχα αποφασίσει το έκανα», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός για την απόφασή της να μπει στον χώρο της υποκριτικής και την στήριξη που είχε από τους γονείς της, ενώ σε άλλο σημείο αναφέρθηκε και για την απώλεια του πατέρα της, η οποία την σημάδεψε.