«Δεν έχει να κάνει με το αν είναι όμορφος! Το θεωρώ πολύ άστοχο να...» - Πυρ και μανία η Σκορδά για την υπόθεση Γεωργούλη

«Είσαι δίπλα στα φερόμενα ως θύματα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν έχει να κάνει με το αν είναι όμορφος! Το θεωρώ πολύ άστοχο να...» - Πυρ και μανία η Σκορδά για την υπόθεση Γεωργούλη

Χαμός έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες μετά την καταγγελία περί σεξουαλικής παρενόχλησης και ξυλοδαρμού εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη, με τον ίδιο ωστόσο να αρνείται τα πάντα και να βρίσκεται μάλιστα εκτός ΣΥΡΙΖΑ (δείτε εδώ ποια είναι η γυναίκα που τον κατήγγειλε).

Με αφορμή λοιπόν τα όσα ακούγονται από χθες 18/4 για την συγκεκριμένη υπόθεση, η Φαίη Σκορδά θέλησε να κάνει μια συγκεκριμένη τοποθέτηση στο θέμα, μέσα από τον αέρα της σημερινής της εκπομπής.

Τα σχόλια της Φαίης Σκορδά για την υπόθεση του Γεωργούλη

«Όταν έχεις έναν άνθρωπο ο οποίος εκφράζει κάτι πολύ άσχημο που βίωσε, οφείλεις να σεβαστείς και να ακούσεις αυτό που λέει και να είσαι δίπλα του. Πάντα είσαι δίπλα, αρχικά, στο φερόμενο ως θύμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να καταδικάσεις εσύ ευθέως τον άνθρωπο τον οποίο κατηγορείται. Είσαι δίπλα στα φερόμενα ως θύματα, αυτό δεν έχει να κάνει όμως με τις Αρχές και ποια θα είναι η αλήθεια και ποια θα είναι η δικαστική απόφαση για τον Χ κατηγορούμενο.

Το θεωρώ πολύ άστοχο να ξανά κάνουμε την ίδια κουβέντα αν ένας άνθρωπος, γυναίκα ή άντρας μπορεί να είναι κακοποιητικός και αυτό έχει να κάνει με την οικονομική του κατάσταση, με το πόσο επιτυχημένος είναι στη δουλειά του, με το πόση επιρροή έχει και αν είναι όμορφος. Δε σημαίνει κάτι! Μια κακοποιητική συμπεριφορά είναι άσχετη από όλες αυτές τις παραμέτρους», ανέφερε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Ποια είναι η ψυχολογία του μετά την καταγγελία για βιασμό και κακοποίηση εναντίον του

Σύμφωνα με την εκπομπή του ALPHA, λοιπόν, Happy Day, ο ίδιος δεν γνώριζε τίποτα, ωστόσο ζήτησε να γίνει άρση ασυλίας ώστε να γίνει επίσπευση των διαδικασιών και η υπόθεση να λάβει τέλος όσο νωρίτερα είναι δυνατόν. Μάλιστα, τονίστηκε πως βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και προσπαθεί παράλληλα να προστατεύσει τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και όσων εμπλέκονται άμεσα, κάτι που ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε ως "αερολογίες πολιτικάντικες".

Στο πλατό, επίσης, αναφέρθηκε πως υπήρχαν φήμες για διαπροσωπικές σχέσεις της Χρονοπούλου με τον Γεωργούλη, όμως η η ίδια δεν φαίνεται να το επιβεβαιώνει, ενώ κάτι ακόμα που ακούγεται είναι το γεγονός πως υπάρχουν και άλλες δύο κατηγορίες αντίστοιχες εναντίον του ίδιου, αλλά αυτές προς το παρόν είναι μόνο φήμες και δεν υπάρχει κάτι γραπτώς.

Η καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου, παρόλα αυτά, θα φτάσει στα χέρια των δικηγόρων του ηθοποιού αύριο, Πέμπτη 20/4, επομένως τότε θα γνωρίζει και εκείνος όλα όσα έχει να αντιμετωπίσει.

Όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ, στο οποίο είναι μέλος η καταγγέλλουσα, αναφέρθηκε πως κανείς δεν γνώριζε τίποτα και πως υπάρχει μία γκρίνια και δυσαρέσκεια αυτή τη στιγμή ανάμεσα στα μέλη.

Διαβάστε επίσης: «Πριν από 3 χρόνια...» - Η πρώτη ανάρτηση της Ελένης Χρονοπούλου για την καταγγελία της στον Αλέξη Γεωργούλη