Φώναζαν στον αέρα του Πρωινού: «Θα τσακωθούμε εδώ τώρα! Ντροπή!» - "Αρπάχτηκαν" Γιώργος Λιάγκας και Φωτεινή Πετρογιάννη

Ανέβηκαν οι τόνοι και δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φώναζαν στον αέρα του Πρωινού: «Θα τσακωθούμε εδώ τώρα! Ντροπή!» -

Μεγάλη ένταση επικράτησε στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1, ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Φωτεινή Πετρογιάννη. Ο παρουσιαστής είχε διαφορετική άποψη από την συνεργάτιδα του στην συζήτηση που είχαν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί παρεξήγηση.

Αφορμή στάθηκε η καταγγελία κατά του Αλέξη Γεωργούλη την οποία συζητούσαν, με την δημοσιογράφο της εκπομπής Κέλλυ Χεινοπώρου να μεταφέρει όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση βιασμού. Ο πρώην ηθοποιός και ευρωβουλευτής κατηγορείται πως κακοποίησε μέλος του ΠΑΣΟΚ - δείτε την ανάρτηση της - ενώ εις βάρος του φέρεται να γίνουν και άλλες καταγγελίες. Συγκεκριμένα 2 καταγγελίες για εργασιακό εκφοβισμό και 1 για βία ανάμεσα τους και ένας άντρας.

Ο καβγάς Λιάγκα - Πετρογιάννη στο Πρωινό

«Κρεμάσαμε μια γυναίκα - χωρίς να το θέλει - στα μανταλάκια. Θα μου πεις, η κοινωνία αυτή τελικά θα κάνει τη γυναίκα αυτή ηρωίδα; Πολύ πιθανό, θα γίνει η ιέρεια του Metoo στην Ελλάδα και το αξίζει και μπράβο της, αν ισχύουν οι καταγγελίες», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Με την Φωτεινή Πετρογιάννη να απαντάει «Επειδή λέει ότι θα ηρωποιηθεί, δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον». Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας φάνηκε να ενοχλείται με την απάντησή της και αντέδρασε λέγοντας «Αν ευσταθούν οι καταγγελίες είπα. Μη βάζεις στο στόμα μου πράγματα που δεν έχω πει. Μη δημιουργείς εντυπώσεις».

«Δεν λέω για σένα Γιώργο μου, δεν λέω για σένα. Άλλο πράγμα θέλω να πω. Εγώ δημιουργώ εντυπώσεις; Δεν με άφησες να ολοκληρώσω. Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι δεν είναι όλοι μαζί της και αυτό είναι που με στενοχωρεί εμένα. Είναι άλλο να πεις δεν ξέρω αν ευσταθούν όλα αυτά και θα το κρίνει η δικαιοσύνη και άλλο να σπεύδεις να γράψεις ότι το εκμεταλλεύεται, γιατί το είπε τώρα λίγο πριν τις εκλογές, δέχεται επιθέσεις αυτή η γυναίκα», ανταπάντησε ο παρουσιαστής του Πρωινού.

«Είναι πολύ σημαντικό για τους ψηφοφόρους να γνωρίζουν πότε ακριβώς ενημερώθηκαν τα στελέχη του κόμματος, πότε έγινε γνωστή αυτή η ιστορία, πώς το διαχειρίστηκαν και τι έκαναν ακριβώς πίσω από τις κλειστές πόρτες», είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη με αφορμή την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην υπόθεση. Ωστόσο, ο παρουσιαστής δεν ήθελε να πάνε την συζάτηση τους προς τα πολιτική και ανέφερε ενοχλημένος «Είπα κάτι και το πήγατε αλλού πάλι, πολιτικά. Κάνετε κι εσείς μικροπολιτική στην εκπομπή εδώ. Εγώ διαφωνώ με αυτή τη μικροπολιτική λογική».

«Κάνουμε εμείς μικροπολιτική; Επειδή θέλουμε να ξέρουμε πότε ακριβώς μαθεύτηκε αυτό το συμβάν;», του είπε και πήρε την απάντηση «Εγώ το πήγα όμως Φωτεινή μου αλλού. Εγώ το πήγα στη λογική ότι ενώ όλοι προτρέπουμε τα θύματα να μιλήσουν, βγαίνουμε και διαπομπεύουμε τα θύματα. Δεν με αφορά καθόλου αν θα χάσει ψήφους ο ΣΥΡΙΖΑ ή αν θα πάρει ο Κυριάκος».

«Εμένα με αφορά» είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη εκνευρισμένη. «Χαίρομαι που λες ότι σε αφορά. Εμένα καθόλου. Μικροπολιτική δεν έχω κάνει ποτέ στην καριέρα μου, εγώ προσωπικά», της απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Θα τσακωθούμε εδώ τώρα λες και είμαστε γραφικοί πολιτικοί που τσακώνονται στα παράθυρα. Ντροπή!», ολοκλήρωσε ο παρουσιαστής σταματώντας την ένταση.