Σε αμήχανη θέση η Σοφία Βογιατζάκη μετά την καταγγελία για τον Γεωργούλη - Η πρώτη της αντίδραση

Λιτή και περιεκτική στις δηλώσεις της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε αμήχανη θέση η Σοφία Βογιατζάκη μετά την καταγγελία για τον Γεωργούλη - Η πρώτη της αντίδραση

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τετάρτης 19/4 η Σοφία Βογιατζάκη, με αφορμή την καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη, από το στέλεχος του ΠΑΣΟK, Ε.Χ για σεξουαλική κακοποίηση και ξυλοδαρμό.

Η γνωστή ηθοποιός, λοιπόν, ρωτήθηκε για τον Αλέξη Γεωργούλη σχετικά με τα όσα έχουν γίνει γνωστά τα τελευταία 24ωρα, με την ίδια όμως να μην θέλει να κάνει κάποιο σχόλιο, μιας και τους συνδέει μια στενή φιλία και χρόνια συνεργασίας.

Να υπενθυμίσουμε πως το συγκεκριμένο δίδυμο αγαπήθηκε πολύ μέσα από την επιτυχημένη σειρά του MEGA, "Είσαι το ταίρι μου".

Διαβάστε επίσης: «Βρέθηκα κι εγώ αντιμέτωπος με τέτοιες συμπεριφορές αλλά...» - Τι δήλωσε πριν μερικές μέρες ο Αλέξης Γεωργούλης για την κακοποίηση

Η πρώτη αντίδραση της Σοφίας Βογιατζάκη μετά την καταγγελία για τον Αλέξη Γεωργούλη περί σεξουαλικής παρενόχλησης

«Χρόνια πολλά, με υγεία και χαρά! Να είμαστε καλά, καλό Πάσχα! Αέρα στα πανιά σας», αρκέστηκε να πει η Σοφία Βογιατζάκη.

Σε αμήχανη θέση βρίσκεται και η Δανάη Μπάρκα

Η ίδια, έτσι, εξέφρασε λίγα λόγια, εξηγώντας πως δεν πρόκειται να καταδικαστεί κανείς πριν μιλήσει η δικαιοσύνη, ωστόσο αφού προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Αλέξη Γεωργούλη που είχε κάνει στο παρελθόν σχετικά με την κακοποίηση, συμπλήρωσε πως ό,τι γνωρίζει ο καθένας σχετικά με την υπόθεση θα ακούγεται.

«Εμείς δεν είμαστε σε θέση να δικάσουμε κάποιον ούτε σε θέση να αθωώσουμε κάποιον. Φυσικά και είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα, η συγκεκριμένη περίπτωση είναι ακόμα πιο λεπτή από τις προηγούμενες οπότε δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε καμία δήλωση παρά μόνο να παραθέσουμε και να καταθέσουμε αυτά που γνωρίζουμε ήδη», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και στη συνέχεια επισήμανε: «Δυστυχώς, αυτά είναι πολύ λεπτά, οφείλουμε όλοι να είμαστε προσεκτικοί και πριν μιλήσει η δικαιοσύνη, εμείς να παραθέτουμε απλά τα γεγονότα που ξέρουμε και φυσικά τις φήμες που μπορεί να έχουμε ακούσει, αν όντως έχουμε ακούσει, αλλά μέχρι εκεί».