«Να είσαι κεντρική παρουσιάστρια και να μην έχεις πλάνο για 45 ολόκληρα λεπτά, βάλτε Πρωινό Καφέ» - "Κόλαφος" η Ελεονώρα Μελέτη

«Μου έχουν αλλάξει το όνομά μου στα δελτία ειδήσεων, δεν το ξαναείδα ποτέ στη λίστα με τις βάρδιες»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Να είσαι κεντρική παρουσιάστρια και να μην έχεις πλάνο για 45 ολόκληρα λεπτά, βάλτε Πρωινό Καφέ» -

Ο Ηλίας Βρεττός παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό μας, youweekly, κατά την οποία μίλησε, πέρα από τον γάμο του και το πρώτο του παιδί, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον χώρο της μουσικής όλα αυτά τα χρόνια, εξηγώντας πως δέχθηκε μεγάλο "πόλεμο" (δείτε εδώ αναλυτικά όλη την συνέντευξη).

Με αφορμή, λοιπόν, τα λόγια του αυτά, η Ελεονώρα Μελέτη, το πρωί της Τετάρτης 19/4, μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα, θέλησε να μιλήσει για δικές της αντίστοιχες εμπειρίες που έχει βιώσει, οι οποίες, όπως έχει αποκαλύψει σε δική της συνέντευξη, την έχουν οδηγήσει στο νοσοκομείο (δείτε εδώ την εξομολόγησή της).

Οι σπόντες της Ελεονώρας Μελέτη για τον Πρωινό Καφέ και τον ανταγωνισμό στην τηλεόραση

«Μου έχουν τύχει κι εμένα κάτι τέτοια τρελά πράγματα με "πρώτη" παρουσιάστρια στα πολύ παλιά μου χρόνια. Να μου αλλάξει ρούχα ας πούμε ένα λεπτό πριν βγούμε στον αέρα. Να μου πει ότι δεν είμαι ωραία σήμερα. Γενικότερα, πράγματα τα οποία δεν είναι ωραία. Πιστεύω ότι πιο πολύ το κάνουν για να σου χαλάσουν την ψυχολογία. Συμφωνώ ότι συμβαίνει παντού, και στην πίστα και στην τηλεόραση», είπε αρχικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Και η παρουσιάστρια αποκάλυψε: «Η αλήθεια είναι ότι εμένα δεν μου έχουν κλείσει μικρόφωνο, ούτε μου έχουν πετάξει τα ρούχα. Μου έχουν κάνει άλλα. Μου έχουν αλλάξει το όνομά μου στα δελτία ειδήσεων, δεν το ξαναείδα ποτέ στη λίστα με τις βάρδιες».

Και κατέληξε: «Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στη ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης! Να είσαι κεντρική παρουσιάστρια και να μην έχεις πλάνο για 45 ολόκληρα λεπτά. Καλέ βάλτε "Πρωινό Καφέ" να δείτε. 45 ολόκληρα λεπτά ούτε πλάνο. Εδώ στην τηλεόραση γίνονται διάφορα».

Mega Καλημέρα