"Έσκασε" εγκυμοσύνη "βόμβα" στην showbiz - Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής θα γίνει πατέρας για 2η φορά

Οι τρυφερές φωτογραφίες στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram
Instagram

Δίχως τέλος είναι αυτό το διάστημα οι εγκυμοσύνες που σκάνε τόσο στην εγχώρια όσο και στην ξένη showbiz. Μετά την είδηση πως ένας πασίγνωστος ηθοποιός θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς (δείτε εδώ ποιος), ακόμα ένας επίσης πολύ διάσημος ποδοσφαιριστής περιμένει παιδί.

Ο λόγος για τον Νεϊμάρ και τη σύντροφό του, Μπρούνα Μπιανκάρντι οι οποίοι και περιμένουν το πρώτο τους παιδί, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη έναν γιο, τον 11χρονο Ντέιβι Λούκα από την πρώην σύντροφό του, Καρολίνα Ντάντας.

Η καλλονή σύντροφος του Νεϊμάρ έκανε γνωστή την εν λόγω ευχάριστη είδηση μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, η 29χρονη Μπρούνα Μπιανκάρντι δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν την φουσκωμένη της κοιλίτσα και τον Νεϊμάρ να την αγκαλιάζει.

Οι φωτογραφίες του Νεϊμαρ και της εγκυμονούσας συντρόφου του

«Ονειρευόμαστε τη ζωή σου, σχεδιάζουμε την άφιξή σου και γνωρίζοντας ότι είσαι εδώ για να ολοκληρώσεις την αγάπη μας κάνει τις μέρες μας πολύ πιο ευτυχισμένες.

Θα φτάσεις σε μια όμορφη οικογένεια, με αδερφό, παππούδες, θείες και θείες που ήδη σε αγαπούν τόσο πολύ!

Έλα σύντομα γιε μου, σε περιμένουμε! Πριν σε σχηματίσω στη μήτρα, σε διάλεξα. πριν γεννηθείς, σε ξεχώρισα», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής η αγαπημένη του Νεϊμάρ.

Λίγα λόγια για την ζωή του πασίγνωστου ποδοσφαιριστή

Ο Νεϊμάρ ντα Σίλβα Σάντος Τζούνιορ γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1992 και είναι Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής. Αγωνίζεται με την ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν και αγωνίζεται ως μέσος ή επιθετικός. Στην ηλικία των 19 κέρδισε το βραβείο του ποδοσφαιριστή της χρονιάς της Νότιας Αμερικής για το 2011, ενώ είναι ο από κοινού πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Βραζιλίας μαζί με τον Πελέ.

Εντάχθηκε στη Σαντος το 2003 και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι το 2013. Έκανε το ντεμπούτο του το 2009, ενώ ψηφίστηκε καλύτερος παίκτης της χρονιάς για το 2011 και κέρδισε το Copa Libertadores , στο οποίο σημείωσε 6 γκολ. Αγωνίζεται επίσης και με την εθνική Βραζιλίας, με την οποία έχει κατακτήσει το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο το 2016. Το 2017 πήρε μεταγραφή για την Παρί Σεν Ζερμέν έναντι 222.000.000 ευρώ, ποσό ρεκόρ στην ιστορία του αθλήματος.