«Αν ήμουν στη θέση του, δε θα καθόμουν στο τραπέζι πάλι» - Τα αιχμηρά σχόλια της Χριστοπούλου μετά τις δηλώσεις του Τσουρού για την Μελέτη

«Δεν είναι πολύ κολακευτικό για την παρουσιάστρια αυτής της εκπομπής. Είναι θέμα σεβασμού»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αν ήμουν στη θέση του, δε θα καθόμουν στο τραπέζι πάλι» - Τα αιχμηρά σχόλια της Χριστοπούλου μετά τις δηλώσεις του Τσουρού για την Μελέτη

Ο Κώστας Τσουρός, παραχώρησε πρόσφατα μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, σε γνωστό περιοδικό και αναφέρθηκε στην συνεργασία του με την Ελεονώρα Μελέτη. Πιο συγκεκριμένα, ο διάσημος δημοσιογράφος εξήγησε πως όταν αποχώρησε από το κανάλι του ALPHA και ξεκίνησε συζητήσεις με το MEGA, επιθυμία του ήταν να αποκτήσει δική του εκπομπή, ωστόσο τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά και τελικά ξεκίνησε να δουλεύει με την παρουσιάστρια (δείτε εδώ αν θα παραμείνει στο Mega Καλημέρα).

«Όταν πήγα στο Mega, πήγα για να κάνω μια δική μου εκπομπή. Υπήρξαν αλλαγές και καταλήξαμε με το κανάλι να συνεργαστούμε με την Ελεονώρα», ήταν συγκεκριμένα τα λόγια του δημοσιογράφου.

Ο τρόπος με τον οποίο εκφράστηκε, όμως, ο ίδιος, δεν άρεσε καθόλου στην Έλενα Χριστοπούλου, η οποία σχολίασε με τον δικό της τρόπο τις δηλώσεις του μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, την Τετάρτη 19/4.

Τα αιχμηρά σχόλια της Έλενας Χριστοπούλου για τις δηλώσεις του Κώστα Τσουρού

«Εγώ πάντως αν είχα κάνει αυτή τη δήλωση και ήμουν στη θέση του, δε θα καθόμουν στο τραπέζι πάλι. Θα αισθανόμουν πάρα πολύ περίεργα, αν ήμουν στη θέση της Ελεονώρας. Το να λέει ο άνθρωπος δίπλα της αυτό το πράγμα, με τέτοιο τρόπο, που από τη μια είναι ειλικρινής και ξεκάθαρος και μπράβο του, δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του, αλλά από την άλλη δεν είναι πολύ κολακευτικό για την παρουσιάστρια αυτής της εκπομπής. Είναι θέμα σεβασμού», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου, ενώ σε άλλο σημείο εξήγησε πως η λέξη "καταλήξαμε" δείχνει πως ήταν η τελευταία του επιλογή: «Σαν την ύστατη λύση εμένα μου φαίνεται», είπε.