Ποζάρουν αγκαλιά και χαμογελαστοί - Νέα κοινή φωτογραφία Νίνο με Ζόζεφιν μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους

Δεν κρύβονται πια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ποζάρουν αγκαλιά και χαμογελαστοί - Νέα κοινή φωτογραφία Νίνο με Ζόζεφιν μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους

Το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz είναι ο Νίνο με την Ζόζεφιν, μια είδηση που "έσκασε" σαν βόμβα πριν μερικές μέρες. Οι δύο τραγουδιστές είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό και από τότε είναι κυριολεκτικά αχώριστοι.

Η αποκάλυψη της σχέσης τους έγινε αρχικά μέσα από την εκπομπή “Πρωινό μας”, ενώ πριν μερικές ώρες ήρθε στο φως της δημοσιότητας μια νέα κοινή τους φωτογραφία μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα, η Ματίνα Ζάρα η οποία θα εμφανίζεται στο πλευρό του Νίνο και του Νικηφόρου σε γνωστό κέντρο της παραλιακής, ετοίμασε μια έκπληξη στον επιχειρηματία του μαγαζιού που είναι και ο σύντροφός της, Χρήστο Βάρδαλο, για τα γενέθλιά του.

Όπως είδαμε λοιπόν από την λόγω φωτογραφία που δημοσίευσε, μαζί στην έκπληξη ήταν και η Ζόζεφιν με τον Θοδωρή Φέρρη που θα εμφανίζονται σε άλλο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, του ίδιου όμως επιχειρηματία.

Νέα κοινή φωτογραφία Νίνο - Ζόζεφιν

Νέα κοινή φωτογραφία Νίνο - Ζόζεφιν 

Τα λόγια του Νίνο για την Ζόζεφιν

Ο τραγουδιστής χρόνια μετά το διαζύγιο του από την πρώτη σύζυγό του που είναι σε σχέση με πολύ γνωστό ηθοποιό, βρήκε και πάλι τον έρωτα και μάλιστα είναι πολύ καλά στα προσωπικά του.

Το ζευγάρι που έχει ήδη πραγματοποιήσει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, μπορεί να μην κρύβει πως είναι μαζί, ωστόσο, θέλει να αποφύγει τους σχολιασμούς και γενικά την έκθεση της σχέσης του.

Πριν μερικές ώρες λοιπόν, η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, συνάντησε τον Νίνο στο αεροδρόμιο και τον ρώτησε για τη σχέση του με την Ζόζεφιν.

«Όλα καλά! Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξεκινήσω εμφανίσεις στην Αθήνα. Είναι όλα πολύ σωστά στα προσωπικά μου. Είμαι πολύ καλά... Αυτό... Γενικότερα, είμαι χαρούμενος ναι! Δεν ξέρω αν θα κάνουμε ντουέτο - έκπληξη», δήλωσε ο Νίνο.

Δείτε επίσης: Της ήρθε ξαφνικό - Η πρώτη αντίδραση της Ζόζεφιν σε ερώτηση για τη σχέση της με τον Νίνο