«Ίσως τώρα κάποιοι συνειδητοποιούν πόσο...» - Το σχόλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη για την υπόθεση Γεωργούλη

Όλα όσα είπε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ίσως τώρα κάποιοι συνειδητοποιούν πόσο...» - Το σχόλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη για την υπόθεση Γεωργούλη

Ο Κυριακός Μητσοτάκης μίλησε από την Κέρκυρα κατά την παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως το Σάββατο 22 Απριλίου κλείνει η Βουλή και ξεκινάει επισήμως η προεκλογική περίοδος για τις κάλπες της 21ης Μαΐου.

Ο πρωθυπουργός είπε χαρακτηριστικά «Αναλογιστείτε το αποτύπωμα του έργου που θέτουμε στην κρίση των πολιτών και έγινε την προηγούμενη τετραετία.

Μια κυβέρνηση η οποία ποτέ δεν έκρυψε τις αδυναμίες και αναγνώρισε τα λάθη της. Έτσι θα προσέλθουμε στην προεκλογική περίοδο που θα ξεκινήσει το Σάββατο. Οι πολίτες θα μας εμπιστευθούν πιστεύω γιατί τηρήσαμε τις δεσμεύσεις μας και έχουμε σχέδιο για το πως θα αλλάξουμε τα Ιόνια νησιά και την πατρίδα μας. Σκοπός της πολιτικής μας είναι να βελτιώνει τη ζωή όλων των πολιτών».

Το σχόλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη για την υπόθεση Γεωργούλη

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στα θέματα που απασχολούν την πολιτική επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες, όπως για παράδειγμα την καταγγελία ξυλοδαρμού και βιασμού εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη.

Όπως είπε, «Ίσως τώρα κάποιοι συνειδητοποιούν πόσο βαθύς και σκοτεινός ήταν ο λάκκος τον οποίο έσκαβαν για άλλους».

Διαβάστε επίσης: «Είχαν μία στενή σχέση! Μίλησα μαζί του και...» - Τι λένε φίλοι και συγγενείς μετά την καταγγελία εναντίον του Αλέξη Γεωργούλη