«Απλώς επειδή έχουν δημοσιότητα...» - Το ''άδειασμα'' της Μπεκατώρου στην επιλογή του Γεωργούλη από το ΣΥΡΙΖΑ

Μίλησε πολύ ανοιχτά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Απλώς επειδή έχουν δημοσιότητα...» - Το ''άδειασμα'' της Μπεκατώρου στην επιλογή του Γεωργούλη από το ΣΥΡΙΖΑ

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει με το όνομα του Αλέξη Γεωργούλη τις τελευταίες ημέρες, καθώς έγινε γνωστό, πως ο ηθοποιός κατηγορείται ανοιχτά από την Ελένη Χρονοπούλου για βιασμό και σωματική κακοποίηση, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε μέσω των δικηγόρων του.

Η υπόθεση έχει σίγουρα μέλλον, καθώς εξετάζεται η καταγγελία της γυναίκας και μάλιστα παράλληλα ακούγονται πολλές και διαφορετικές απόψεις από άτομα, που γνωρίζουν το φερόμενο θύτη.

Πολύ ενδιαφέρουσα ήταν μάλιστα και η τοποθέτηση της Σοφίας Μπεκατώρου στο Ant1 news την Τετάρτη 19/4 επί του θέματος, μιας και η ίδια ήταν η πρώτη, που έσπασε τη σιωπή της στην Ελλάδα για κακοποίηση, που υπέστη δημιουργώντας το κίνημα metoo.

Δείτε επίσης: Σκέτη ειρωνεία οι αναρτήσεις του - Όσα δημοσίευσε στα social media ο Γεωργούλης την περίοδο που καταγγέλθηκε

Οι δηλώσεις της Σοφίας Μπεκατώρου για την υπόθεση Γεωργούλη

«Τα κόμματα, επειδή βρισκόμαστε και σε προεκλογική περίοδο, πρέπει επιτέλους να αξιοποιήσουν ανθρώπους, οι οποίοι έχουν κινηματικές πρωτοβουλίες εδώ και χρόνια και ασχολούνται με θέματα, που αφορούν στις γυναίκες, στην βία, στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, στην προστασία του περιβάλλοντος. Δεν μπορούμε δηλαδή, απλά να επιλέγουμε ανθρώπους για τα κόμματα, που μας εκπροσωπούν, απλώς επειδή έχουν μία δημοσιότητα παραπάνω από άλλους», είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Μπεκατώρου.

Όσα μεταφέρει ο κολλητός του Γεωργούλη μετά την καταγγελία της Χρονοπούλου

Την Τετάρτη 19/4 στο Live news μίλησε ο κολλητός φίλος του, κ. Λιάκος, ο οποίος ανέφερε, πως μίλησε με τον φερόμενο θύτη την Τρίτη 18/4 στο τηλέφωνο τονίζοντας, πως ο Γεωργούλης είναι σοκαρισμένος και θα κάνει τα πάντα για να ''λάμψει'' η αλήθεια.

«Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, είμαστε παιδικοί φίλοι, τον γνωρίζει το πανελλήνιο, είναι μία μεγάλη έκπληξη αυτό, που συμβαίνει. Δε μπορώ να σκεφτώ ότι μπορεί έστω και στο ελάχιστο να στέκουν αυτές οι κατηγορίες. Ένας νοήμων άνθρωπος καταλαβαίνει, πώς όταν μία τόσο σοβαρή καταγγελία πριν από τρία χρόνια πηγαίνει στον εισαγγελέα επώνυμα, με ιατροδικαστική έκθεση και δεν κίνησε μια διαδικασία τρία χρόνια. Δεν ξέρω πώς μπορεί να γίνει αυτό το πράγμα και εμφανίζεται τώρα ξαφνικά 20 ημέρες πριν από τις εκλογές», είπε μεταξύ άλλων ο φίλος του Γεωργούλη.