Αλέξης Γεωργούλης: Πυρ και μανία η Κατερίνα Στεφανίδη μετά την προκλητική ανάρτηση της μητέρας της - «Σε αντίθεση με εκείνη...»

«Σε καμία περίπτωση δεν ταυτίζομαι με τις πολιτικές και κοινωνικές απόψεις της μητέρας μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / stefanidi_katerina
Instagram / stefanidi_katerina

Χαμό προκάλεσε η ανάρτηση που έκανε πριν μερικές ώρες η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, η οποία αναδημοσίευσε το πρωτοσέλιδο του «Μακελειού» που αναφέρεται στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και την καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό που έκανε σε βάρος του η δικηγόρος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ελένη Χρονοπούλου.

Συγκεκριμένα, ο τίτλος ήταν: «Την είχε γκόμενα και την έβγαλε στο κλαρί», με την Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη να συμπληρώνει: «Συγγνώμη, αλλά δεν είναι απίθανο να είναι έτσι». Φυσικά, οι αντιδράσεις ήταν δεκάδες με αποτέλεσμα η ίδια, λίγες ώρες μετά, να κατεβάζει την εν λόγω ανάρτηση και να απολογείται μέσω μιας νέας.

Διαβάστε επίσης: Σκέτη ειρωνεία οι αναρτήσεις του - Όσα δημοσίευσε στα social media ο Γεωργούλης την περίοδο που καταγγέλθηκε

H απάντηση της Κατερίνας Στεφανίδη μετά την προκλητική ανάρτηση της μητέρας της για την υπόθεση Γεωργούλη

Ωστόσο, στο επίκεντρο του σχολιασμού, βρέθηκε και η κόρη της, Κατερίνα Στεφανίδη, την οποία πολλοί ζήτησαν να πάρει θέση, κάτι που και έκανε εν τέλει, μέσω από ένα instastory της.

«Αφού πρέπει να γράφω τα αυτονόητα, διαβάστε λοιπόν. Σε καμία περίπτωση δεν ταυτίζομαι με τις πολιτικές και κοινωνικές απόψεις της μητέρας μου. Σε αντίθεση με εκείνη δεν έχω υπάρξει ποτέ μέλος κόμματος και ούτε σκοπεύω να υπάρξω.

Δεν επιτρέπω σε κανέναν λοιπόν να με κάνει αντικείμενο του κομματισμού του.Η μητέρα μου, όπως και εγώ, δρούμε ως ανεξάρτητοι και ενήλικοι πολίτες. Δεν μπορώ και ούτε σκοπεύω να την «μαζέψω», όπως προτείνουν ή υπονοούν διάφοροι, καθώς δεν έχω κανένα τέτοιο δικαίωμα, όπως δεν έχω και καμία ευθύνη για όσα η ίδια υποστηρίζει».

H απάντηση της Κατερίνας Στεφανίδη μετά την προκλητική ανάρτηση της μητέρας της για την υπόθεση Γεωργούλη