«Δε μπορώ να το πιστέψω! Τον έχω σαν γιο μου» - Σε δύσκολη θέση η Μάγδα Τσαγγάνη μετά την καταγγελία για τον Γεωργούλη

«Εάν τυχόν είναι αλήθεια, που δε θέλω καν να το πιστέψω, θα...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at star μίλησε το πρωί της Πέμπτης 20/4 η Μάγδα Τσαγγάνη. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και συγκεκριμένα στην καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου κατά του για βαριά ποινικά αδικήματα.

Η ίδια λοιπόν μεταξύ άλλων ανέφερε πως η εικόνα που έχει η ίδια για τον Αλέξη Γεωργούλη είναι τελείως διαφορετική από αυτή που παρουσιάζεται τις τελευταίες ημέρες. Τόνισε, μάλιστα, πως δεν μπορεί να πιστέψει πως μπορεί να έχουν συμβεί όλα αυτά.

Διαβάστε επίσης: «Για να είμαι ειλικρινής...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου για την καταγγελία εις βάρος του Γεωργούλη

Η αναφορά της Μάγδας Τσαγγάνη στην υπόθεση Γεωργούλη

«Καταρχάς, νιώθω ότι οι κατηγορίες αυτές είναι για τον γιο μου, εγώ τον Αλέξη Γεωργούλη τον είχα και τον έχω σαν γιο μου. Το παιδί αυτό το έζησα στη δουλειά, όχι σε παρέα να βγούμε για καφέ ή να κάνουμε παρέα! Ενάμιση χρόνο ήμασταν μαζί, δεν τον είχα δει ούτε μια φορά να μην είναι χαμογελαστός, να έρθει αργοπορημένος ή αδιάβαστος.

Είναι ένα ευγενικό παιδί το οποίο χαρακτήρισα εγώ μοναδικό! Αυτά που ακούω, νομίζω ότι τα λένε για κάποιον άλλο άνθρωπο, εάν τυχόν είναι αλήθεια, που δε θέλω καν να το πιστέψω, θα αισθανθώ ως μια μάνα που κατηγορούν το παιδί της!

Δε δοκίμασα να επικοινωνήσω μαζί του γιατί είχα ένα τηλέφωνο παλιό, αλλά χάθηκε, οι ηθοποιοί έτσι χανόμαστε, ήταν και στο εξωτερικό. Το παιδί αυτό με έκανε και γέλαγα, με έκανε να περνάω καλά, ήταν ευγενέστατο, ήταν κύριος. Και λέω, Χριστέ μου, για ποιον τα λένε αυτά; Για τον Γεωργούλη; Δε μπορώ να το πιστέψω. Μου έχει έρθει καταπέλτης στο κεφάλι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μάγδα Τσαγγάνη για τον Αλέξη Γεωργούλη.