Άβολη η πρεμιέρα Μπουρδούμη και Δροσάκη στην Θεσσαλονίκη - Η αμήχανη στιγμή επί σκηνής (Βίντεο)

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άβολη η πρεμιέρα Μπουρδούμη και Δροσάκη στην Θεσσαλονίκη - Η αμήχανη στιγμή επί σκηνής (Βίντεο)

Ο χωρισμός του Αλέξανδρου Μπουρδούμη με την Λένα Δροσάκη είναι από τους πιο πολυσυζητημένους της ελληνικής showbiz, αφού "έσκασε" εντελώς ξαφνικά διότι δεν είχε κυκλοφορήσει ούτε καν σαν φήμη. Έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι ακόμη και στην τελευταία τους κοινή δημόσια εμφάνιση.

Από τότε λοιπόν που κυκλοφόρησε η είδηση, οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν ακόμη πιο χαμηλό προφίλ από τα media και δεν έχουν κάνει καμία δήλωση. Μάλιστα, όταν τους είχε εντοπίσει η κάμερα έφυγαν άρον άρον μαζί.

Η άβολη πρεμιέρα Μπουρδούμη - Δροσάκη

Μετά την τελευταία τους παράσταση στην Αθήνα, έκαναν πρεμιέρα στην Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με την εκπομπή BreakfastStar το κλίμα ήταν πολύ άβολο, ενώ η υπόκλιση τους στο τέλος πολύ αμήχανη.

Μάλιστα, πρόβαλλαν και βίντεο με τις κινήσεις τους επί σκηνής.

Η συνάντηση του Φραγκολιά με τη Δροσάκη και η αντίδραση της για τον Μπουρδούμη

Ο Κώστας Φραγκολιάς από τη μεριά του, δεν πίστευε στα αυτιά του, όταν ενημερώθηκε για το εν λόγω διαζύγιο, καθώς όπως είπε γνωρίζει το ζευγάρι προσωπικά και δεν ήξερα τι είχε συμβεί.

«Στεναχωριέμαι γιατί είναι ένα ζευγάρι που το ξέρω προσωπικά. Είναι μήνες χώρια;» ρώτησε έκπληκτος ο Κώστας Φραγκολιάς την Σταματίνα Τσιμτσιλή και στην συνέχεια αποκάλυψε την συνάντηση που είχε με την Λένα Δροσάκη πριν μερικές εβδομάδες.

«Δεν το ήξερα καν. Είχα δει την Λένα Δροσάκη σε ένα κάλεσμα και τώρα καταλαβαίνω κάτι. Όταν στο παιχνίδι ΑΕΚ - Ολυμπιακός που είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός. Ήθελα να πειράξω την Λένα και την ρώτησα «Πώς κοιμήθηκε ο Αλέξανδρος;» και μου απάντησε λίγο περίεργα. Ήταν σαν να ρώτησες το λάθος πράγμα την λάθος στιγμή, ενώ ήταν ευδιάθετη αλλά όταν την ρώτησα αυτό...», αποκάλυψε.