«Εγώ είμαι ο βιασμένος σε αυτή την περίπτωση! Προσευχόμουν όλο το βράδυ» - Ο Rack "σπάει" την σιωπή του μετά την καταγγελία βιασμού

«Η γιαγιά μου ήταν με ψυχοφάρμακα, η μαμά μου μέσα στο άγχος»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / rack.barcode
Instagram / rack.barcode

Την σιωπή του έσπασε για πρώτη φορά ο Rack, λίγες μέρες μετά την κατηγορία για βιασμό. Ο γνωστός τράπερ μίλησε συγκεκριμένα τον δημοσιογράφο Γιάννη Μαλλιαρό και στην εκπομπή Πρωινό, διαψεύδοντας την καταγγελία της κοπέλας.

Ο ίδιος περιέγραψε εξαρχής όλο το περιστατικό ενώ μοιράστηκε και τα συναισθήματά του καθ' όλη την διάρκεια της δικαστικής διαδικασίες. Τόνισε, μάλιστα πως είναι πολύ θλιμμένος και πως αν δεν είχε την οικογένειά του, δεν ξέρει τι θα έκανε -δείτε εδώ τι είχε δηλώσει η μητέρα του.

Η πρώτη συνέντευξη του Rack μετά την καταγγελία βιασμού

«Πήγα για συναυλία στο Ρέθυμνο, στην Κρήτη. Εγώ κατάγομαι από τα Σφακιά. Πριν πάω στο ξενοδοχείο, πήγαμε να πάρουμε πράγματα να φάμε. Εμένα ο σκοπός μου ήταν να πάμε στο ξενοδοχείο να φάμε και να κοιμηθούμε. Πήγαμε λοιπόν στο ξενοδοχείο. Ένας φίλος μου είχε μία επαφή με μία κοπέλα από το κλαμπ, την καλεί να έρθει, αυτή αποδεικνύεται ότι δεν είχε ερωτική διάθεση να κάνει κάτι με τον φίλο μου αλλά ήθελε με εμένα που εγώ δεν ήθελα. Γιατί αν ήθελα τώρα θα ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση αυτή τη στιγμή.

Θα φαινόμουν ένοχος γιατί η κοπέλα από τη στιγμή που ήθελε να κάνει κάτι, πάλι μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο, εγώ θα ήμουν ένοχος. Τρομάζω στη σκέψη, τι θα μπορούσε να πει σε περίπτωση που γινόταν κάτι. Δεν το πιστεύω, δηλαδή, αυτό το πράγμα. Δεν το πιστεύω ότι είμαι σε αυτή τη θέση. Ο κόσμος μπορεί να πει “ναι εντάξει, αυτά είναι λόγια του Ηρακλή”. Δεν είναι δικά μου λόγια, είναι λόγια της Ιατροδικαστικής που δεν μπορεί αψηφήσει κανένας και αναφέρεται ότι η γυναίκα είχε έρθει σε ερωτική επαφή 4 ημέρες πριν βρεθεί σε αυτό το δωμάτιο. Θέλω να ευχαριστήσω τις Αρχές και τα όργανα για την άψογη συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια της κράτησής μου.

Άκουσα ότι εκμεταλλεύομαι την δημοσιότητά μου, γελάω με αυτά...Πήγα εκεί σαν κανονικός πολίτης και έγινε όλη η νομική διαδικασία.

Προσευχόμουν όλο το βράδυ, μίλαγα με τους δικηγόρους μου, να δούμε πώς θα το αντιμετωπίσουμε και μόλις βγήκαν οι ιατροδικαστικές να παραδοθώ. Δεν ήθελα να φανώ εκεί πέρα με την υπόληψη ενός βιαστή χωρίς να είμαι. Άφησα μετά τη ζωή μου στα χέρια της δικαιοσύνης και τους ευχαριστώ που εξέτασαν όλες τις λεπτομέρειες και τα στοιχεία και με αφήσανε να συνεχίσω να κυνηγάω τα όνειρά μου.

Έπεσα από τα σύννεφα γιατί ξέρω ότι δεν διέπραξα ποτέ κάτι τέτοιο και ούτε πρόκειται να το κάνω. Δεν υπάρχει τέτοια ανάγκη, δεν είμαι τέτοιο άτομο και όσοι με ξέρουν προσωπικά γνωρίζουν πόσο αγαπώ και σέβομαι τις γυναίκες και τις προστατεύω. Μετά τον θάνατο του πατέρα μου, μεγάλωσα με τρεις γυναίκες και τις αγαπώ με όλη μου την ύπαρξη.

Η γιαγιά μου ήταν με ψυχοφάρμακα, η μαμά μου μέσα στο άγχος, η αδερφή μου το ίδιο... Ένιωθαν ότι αυτό που περνάω είναι άδικο. Απλά να βλέπεις από τα μίντια να αναδημοσιεύουν κάτι τέτοιο σαν να το έχω κάνει εγώ, είναι τραγικό. Αυτό είναι ο βιασμός, εγώ είμαι ο βιασμένος στην προκειμένη περίπτωση. Έτσι νιώθω ψυχολογικά μετά από αυτό που πέρασα. Επανέρχομαι σιγά σιγά και ευχαριστώ τον Θεό, αλλά είμαι πάρα πολύ θλιμμένος.

Παραλίγο να χωρίσω με την σχέση μου, από την πρώτη στιγμή με πίστεψε, αλλά για το τι γινόταν στον κύκλο της που την έπαιρναν τηλέφωνο οι γονείς και οι συγγενείς της και έκλαιγαν», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός τράπερ.