Υπήρχαν φήμες και επιβεβαιώθηκε - Ευχάριστα νέα για τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή την Πέμπτη 20/4 για τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και συγκεκριμένα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό, που διατηρεί ο ίδιος στο Facebook με τον ίδιο να επιβεβαιώνει μία φήμη, που κυκλοφορούσε για τον ίδιο καιρό.

Πιο αναλυτικά, ο ραδιοφωνικός παραγωγός φωτογραφήθηκε με τον Κυριακό Μητσοτάκη και με ένα σύντομο κείμενο ενημέρωσε τους ακόλουθους του, πως αναμένεται να κατέβει και εκείνος στις ερχόμενες εκλογές του Μαϊου με τη Νέα Δημοκρατία στο Νότιο Τομέα της Αθήνας.

Δείτε επίσης: Αθανασίου, Μπιμπίλας και πολλοί ακόμη - Ποιοι επώνυμοι θα συμμετέχουν στις φετινές εκλογές και με ποια κόμματα

Η ανάρτηση του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου για τη συμμετοχή του στις επικείμενες εκλογές

«Μία φωτογραφία με τον Πρωθυπουργό, για να γίνει ακόμα πιο "official" η κάθοδος μου στις εκλογές με την Νέα Δημοκρατία στον Νότιο Τομέα της Αθήνας.
Ο Kyriakos Mitsotakis δεν είναι απλά ο πιο σύγχρονος πολιτικός.
Είναι πολιτικός του σήμερα, του αύριο, του μέλλοντος.
Ο πολιτικός που κάνει ήδη την Ελλάδα καλύτερη και ισχυρότερη σε ΟΛΑ τα επίπεδα τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
Τον ευχαριστώ για την τιμή και χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να συμπαραταχθώ στον αγώνα για να εξακολουθήσει να πηγαίνει η χώρα...
Σταθερά. Τολμηρά. ΜΠΡΟΣΤΑ.», γράφει στην ανάρτησή του ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Δεν ποντάρω στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα για ψήφους επειδή είμαι γκέι»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action24 που παρουσιάζει η Αθηναΐς Νέγκα, βρέθηκε καλεσμένος ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Ο δημοσιογράφος μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για την προσωπική του ζωή, κάνοντας μάλιστα αποκαλύψεις.

«Και ετεροφυλόφιλος να ήμουν, που ήμουν και μπαϊσέξουαλ μέχρι τα 22-23 και πάλι δεν θα παντρευόμουν διότι είμαι τόσο ελεύθερη φύση που δεν θα παντρευόμουν γιατί έχω μία μανία με τη συνέπεια εγώ, τα θέλω όλα σωστά. Πιστεύω ότι σε έναν γάμο και μόνο που θα σκεφτόμουν ότι μπορεί να μην είμαι συνεπής, προτιμώ να μην τον κάνω», είχε πει στην αρχή αποκαλύπτοντας το λόγο που δεν θέλει να παντρευτεί.

«Από τα 16 μέχρι τα 23, ήμουν προς δύο κατευθύνσεις. Μετά τα 23, σιγά σιγά τα πράγματα πήραν από μόνα τους τον δρόμο τους γιατί γενικά δεν μου αρέσει να πιέζω καταστάσεις», είχε εξομολογηθεί.

«Δεν ποντάρω στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα για ψήφους επειδή είμαι γκέι γιατί γνωρίζουν οι άνθρωποι πως κινούμαι, πως μιλάω, ότι είμαι πάρα πολύ ειλικρινής. Θα πω κάτι λοιπόν που μπορεί να ακουστεί αυτουπονομευτικό.. είναι κοινό μυστικό ότι το μεγαλύτερο μέρος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας για κάποιο λόγο είναι προσανατολισμένο προς άλλα κόμματα και ειδικά προς το ΣΥΡΙΖΑ όμως εκεί είναι που θέλω να διαφωτίσω την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα για κάποια πράγματα.

Ποντάρω να ενημερώσω την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα που κάποια πράγματα που είναι προς όφελος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας είναι πολύ σημαντικά, τα υποστηρίζει η ΝΔ», είχε αναφέρει αρχικά έπειτα από ερώτηση.