Υπόθεση Γεωργούλη: «Είναι αποφασισμένη να το πάει μέχρι τέλους» - Οι επόμενες κινήσεις της 38χρονης

Μαθεύτηκε από στενό φίλο της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Eleni Chronopoulou - Facebook / NDP
Eleni Chronopoulou - Facebook / NDP

Το όνομα του Αλέξη Γεωργούλη και της 38χρονης αποτελούν πρώτο θέμα συζήτησης τα τελευταία 24ωρα με τη γυναίκα να κατηγορεί ανοιχτά τον άνδρα για βιασμό και σωματική κακοποίηση.

Να θυμίσουμε, στο σημείο αυτό, πως η πολιτικός του ΠΑΣΟΚ είχε κάνει την καταγγελία πριν από 3 χρόνια, χωρίς να επιθυμεί ωστόσο να διαρρεύσει η ταυτότητά της, κάτι που συνέβη εν τέλει παρά τη θέλησή της (δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση).

Μέσα από νέες πληροφορίες και το Protothema.gr λέγεται, πως η 38χρονη είναι αποφασισμένη και σκοπεύει να πάει την υπόθεση στα άκρα, σύμφωνα με δηλώσεις πολύ κοντινού της φίλου.

Οι δηλώσεις φίλου της 38χρονης για τις επόμενες κινήσεις της

«Μιλάμε καθημερινά. Μιλάμε. Είναι αποφασισμένη, είναι ψύχραιμη, το γεγονός ότι υπάρχει εμπιστοσύνη από το κόμμα και από τον πρόεδρο είναι πολύ ενθαρρυντικό και για την ίδια, η οικογένειά της την στηρίζει, που είναι επίσης, πάρα πολύ σημαντικό, είναι συνειδητοποιημένοι άνθρωποι, είναι μορφωμένοι άνθρωποι, έχει υποστήριξη.

Ήξερε λίγο πολύ ότι αυτή η ιστορία θα έχει αντίκτυπο και δημοσιότητα, είναι και πολιτικό στέλεχος, προφανώς αντιλαμβάνεται ότι από τη στιγμή που αυτό το πράγμα δημοσιοποιήθηκε ξέρει ότι δεν είναι εύκολο αλλά είναι αποφασισμένη να το πάει μέχρι τέλους. Κι αυτό που είπε ότι ο δικός της αγώνας είναι κι αγώνας και για περισσότερες γυναίκες, το πιστεύει. Δεν είναι ότι το κάνει για λόγους δικής της προβολής ή για κάποια άλλη ματαιοδοξία», δήλωσε ο Πάνος Βλάχος, φίλος της καταγγέλλουσας.

Το παρασκήνιο στις Βρυξέλλες με Αλέξη Γεωργούλη και 38χρονη

Τα όπλα στη φαρέτρα του, προκειμένου να δώσει σκληρή μάχη για να «καθαρίσει» το όνομά του και να αποδείξει σε όλους ότι είναι αθώος ετοιμάζει ο Αλέξης Γεωργούλης. Αν βάλλεται τις τελευταίες ώρες σχεδόν από παντού, μετά τις καταγγελίες σε βάρος του από τη δικηγόρο για σεξουαλική και σωματική της κακοποίηση από τον ευρωβουλευτή, εντούτοις, όπως αποκαλύπτουν στην «Espresso» άτομα από το στενό του περιβάλλον, δεν χάνει την πίστη του στον Θεό και πιστεύει ακράδαντα ότι σύντομα όλη η αλήθεια θα λάμψει.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα «Espresso» πολύ στενοί άνθρωποι του Αλέξη Γεωργούλη εκμυστηρεύτηκαν πως είναι βαθιά στεναχωρημένος αλλά από την άλλη και αισιόδοξος, ελπίζοντας στο τέλος να δικαιωθεί στα μάτια του κόσμου. Οι ίδιοι στενοί άνθρωποί του έκαναν λόγο, στην εφημερίδα Espresso, για μηχανισμό συκοφαντίας που στήθηκε εναντίον του με σκοπό να τον αποτελειώσει πολιτικά και να πλήξει και τον ΣΥΡΙΖΑ, λίγες ημέρες μάλιστα πριν από τις εκλογές. Σχολιάζοντας μάλιστα τα έργα και τις ημέρες του Αλέξη Γεωργούλη στις Βρυξέλλες τόνισαν με νόημα πως ο δημοφιλής ηθοποιός και πολιτικός με το μεγάλο «γκελ» στο γυναικείο κοινό (που αυτό μεταφράζεται και σε πολλές ψήφους) πολιορκούνταν από πολλές γυναίκες πολιτικούς -και από υπαλλήλους του Ευρωκοινοβουλίου- που προσπαθούσαν να τον προσεγγίσουν ακόμη και για να συνάψουν σχέση μαζί του, δεδομένου ότι ήταν ανύπαντρος, με φήμη, με λεφτά, και είχε στα δικά τους μάτια όλο το «πακέτο»!

Μια από αυτές ήταν, σύμφωνα με το περιβάλλον του Αλέξη Γεωργούλη, και η 38χρονη, που τον κυνήγησε με πάθος...

«Αυτή με κυνήγησε» - Το παρασκήνιο στις Βρυξέλλες με Αλέξη Γεωργούλη και Ελένη Χρονοπούλου

...με τα πράγματα να παίρνουν διαφορετική τροπή όταν εκείνος προχώρησε σε άλλη σχέση με την «περίφημη Ιταλίδα», όπως έχει γραφτεί τις τελευταίες ημέρες.

Ο συγκεκριμένος δεσμός του φέρεται - από τους κοντινούς του ανθρώπους που μίλησαν στην Espresso - ότι δεν άρεσε στην 38χρονη, η οποία δεν δέχτηκε το γεγονός ότι μια άλλη γυναίκα μπήκε στη ζωή του, καταστρέφοντας τα όνειρα που έκανε για τον εαυτό της με τον ευρωβουλευτή, όνειρα που, όπως λένε οι ίδιοι κύκλοι, μπορεί να έφταναν μέχρι και σε επισημοποίηση της σχέσης! Μιας σχέσης όμως που αρνείται κατηγορηματικά η 38χρονη, σύμφωνα με όσα αφήνει να διαρρεύσουν η Χαριλάου Τρικούπη, μετά και τη γνωστοποίηση της καταγγελίας της για βιασμό και ξυλοδαρμό από εκείνον!

Κάποιοι όμως από το στενό περιβάλλον του, όπως αποκαλύπτει σήμερα 20/4 η «Espresso», λένε ότι ο Γεωργούλης θα έπρεπε να ήταν «πιο πονηρός» με την εμμονή που του είχε η ωραία του Ανδρουλάκη. Ακόμη και φίλοι του στη Λάρισα τονίζουν με νόημα ότι τους φαίνεται αδιανόητο ότι ο όμορφος, επιτυχημένος και «πολύφερνος γαμπρός» Γεωργούλης, που μπορούσε να είναι με όποια γυναίκα ήθελε, τώρα εμφανίζεται ως βιαστής!

Υπενθυμίζουμε πως χθες η μητέρα του Αλέξη Γεωργούλη, καθώς και συγγενείς και παιδικοί φίλοι του μίλησαν στην εκπομπή «Tlive» της Τατιάνας Στεφανίδου για την καταγγελία της 38χρονης σε βάρος του (δείτε εδώ όσα αποκάλυψαν).