Υπόθεση Γεωργούλη: «Άνθρωποι ρίχνονται στην πυρά μόνο με μια αναπόδεικτη κατηγορία» - Αντιδράσεις με την ανάρτηση του Πετράκου

«Το τεκμήριο αθωότητας αντικαθίσταται από το βιασμό των metooδων»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Για βιασμό και κακοποιητική συμπεριφορά κατήγγειλε μια γυναίκα τον Αλέξη Γεωργούλη, τα στοιχεία της οποίας πλέον απαγορεύεται να τα δημοσιοποιούμε και να τα αναπαράγουμε -δείτε εδώ την σχετική ανακοίνωση.

Οι περισσότεροι συνεργάτες και φίλοι του Αλέξη Γεωργούλη δηλώνουν σοκαρισμένοι, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που τάσσονται υπέρ του και πιστεύουν πως οι ισχυρισμοί της καταγγέλλουσας είναι ψευδείς.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν τόσο η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μέσα από την οποία αμφισβήτησε τα λεγόμενα της καταγγέλλουσας, κάτι που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις -δείτε εδώ την ανάρτηση.

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου για την υπόθεση Γεωργούλη που προκάλεσε αντιδράσεις

Το ίδιο, όμως, έκανε και ο Γρηγόρης Πετράκος ο οποίος προχώρησε επίσης σε μια "προκλητική" ανάρτηση, κάνοντας λόγο για το ότι «το τεκμήριο αθωότητας αντικαθίσταται από το βιασμό των metooδων».

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Διανύουμε το χειρότερο μεσαίωνα της ιστορίας. -Άνθρωποι διαγράφονται, απομακρύνονται, στιγματίζονται και ρίχνονται στην πυρά μόνο με μια αναπόδεικτη κατηγορία. Το τεκμήριο αθωότητας αντικαθίσταται από το βιασμό των metooδων.

-το διoξείδιo του @νθρακα βαφτίζεται "ρύπος" και η ελεύθερη μετακίνηση "ενεργειακo αποτύπωμα".Η επιστήμη και η λογική αντικαθίσταται από τον παραλογισμό της πρ@σινης ατζέντας.

-το αντρικό και γυναικείο φύλο που αποτελεί την έκφραση του θετικού και αρνητικού πόλου της ανθρώπινης ψυχής κατακερματίζεται από δίπολο (όπως τα πάντα στη φύση) σε "φάσμα" 100 αυτο-προσδιορισμών.

Οι Συμπαντικοί Νόμοι αντικαθίστανται από παραληρηματικές θεωρίες.

-η ελευθερία, το δικαίωμα αλλά και το καθήκον του πολίτη να κρίνει και να ελέγχει την εξουσία βαφτίζεται συνωμοσιολογία. Η Δημοκρατία αντικαθίσταται από Τυραννία.

-το αυτεξούσιο και η αυτοδιάθεση βαφτίζεται "αντικοινωνική συμπεριφορά" και βιάζεται από την "κοινωνική ευθύνη". Η ελεύθερη βούληση αντικαθίσταται από υποχρεωτικότητες.

-Η αγάπη για την πατρίδα βαφτίζεται "νατιβισμός", η άρνηση για αφομοίωση του πολιτισμού μας "ρατσισμός" και η αγάπη στο Θεό "σκοταδισμός". Τα αρχέτυπα διαστρεβλώνονται και αντικαθίστανται από νοθευμένες δομές. Δεν έχουμε πολύ χρόνο. Ταρακουνηθείτε. Ανασυνταχθείτε. Μη συναινείτε».

Διανύουμε το χειρότερο μεσαίωνα της ιστορίας. -Άνθρωποι διαγράφονται, απομακρύνονται, στιγματίζονται και ρίχνονται στην...

Posted by Grigoris Petrakos on Thursday, April 20, 2023